Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu concurează la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

ro

22 Nov, 2023 15:48 830 Marime text
 
Campionatul Mondial de tenis de masă pentru juniori se va disputa între 26 noiembrie și 3 decembrie 2023, în Slovenia, la Nova Gorica, iar în probele Under-19 vor concura și două constănțence, Elena Zaharia (CSM Constanța) și Bianca Mei-Roșu (dublă legitimată la LPS Nicolae Rotaru și CSM Constanța). 
 
Elena Zaharia va evolua la simplu feminin, dublu feminin, alături de Hana Goda (Egipt), dublu mixt, împreună cu Darius Movileanu, și la echipe, iar Bianca Mei-Roșu va juca la echipe.
 
Lotul României (masculin și feminin) va fi condus de antrenorii Viorel Filimon (Constanța), Vasile Florea, Elena Sebe (Constanța) și Alexandru Dincă.
În acest moment, lotul tricolor se află într-un cantonament de pregătire, la sala Silva din București, care se va încheia pe 24 noiembrie.

La WTT Youth Star Contender Vila Nova de Gaia 2023, din Portugalia, Elena Zaharia a cucerit medalia de bronz la Under-19 dublu feminin, în care a evoluat alături de Silvia Coll, din Spania.   

Nicio competiție fără medalie pentru Elena Zaharia! În Portugalia, Elena Zaharia și partenera au fost la un set distanță de meciul în care s-ar fi putut lupta pentru titlul probei de dublu feminin, însă cele două victorii din competiție le-au asigurat locul al treilea. Contra perechii Annett Kaufmann (Germania)/Enisa Sadikovic (Luxemburg), Elena Zaharia și Silvia Coll au țintit finala, însă adversarele au fost cele care s-au impus cu 3-2 (11-9, 7-11, 6-11, 11-7, 11-8), este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.

 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:


Tenis de masă Constanța
Bianca Mei-Roșu, dublă campioană națională la tineret (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii