Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul. Petre Grigoraş a subliniat evoluţia atacantului Nicolae Moise „Mă bucur pentru reuşitele sale. Are atitudine în joc“ (galerie foto)

ro

23 Oct, 2018 00:00 5431 Marime text
Sosit la SSC Farul Constanţa, la începutul lunii trecute, alături de Marius Fotescu, de la echipa de Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, vârful de atac Nicolae Alexandru Moise a înclinat balanţa către echipa sa, prin cele două goluri marcate, duminică, în meciul de pe litoral cu FC Argeş.
 
Deşi porneau cu şansa a doua, „marinarii“ au câştigat cu 3-1, administrându-i echipei pregătite de Emil Săndoi o înfrângere oarecum surprinzătoare prin prisma locurilor ocupate în clasament de cele două echipe înainte de meci (4 - FC Argeş, 17 - SSC Farul). Oaspeţii au condus cu 1-0 din minutul 26, însă fariştii s-au mobilizat şi au reuşit să întoarcă scorul, prin dubla nouarului echipei, Moise (care a punctat pentru 1-1, în minutul 40, şi a făcut apoi 3-1 în minutul 66), şi prin reuşita lui Momodou, din minutul 56.
 
„Moise e un jucător care, atunci când intră pe teren, e extrem de agresiv, în sensul bun al cuvântului. Mă bucur pentru el, pentru reuşitele sale şi pentru atitudinea pe care o are în joc. Îl aştept să revină după accidentare şi pe Fotescu. Şi el e un jucător care îmi place pentru modul său de a privi lucrurile şi de a trata antrenamentele şi jocurile oficiale. Bineînţeles, îi aştept şi pe alţii să facă acelaşi lucru“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.
 
„Felicitări cernavodeanului nostru Moise Nicolae (23 de ani), pentru ambele goluri superbe înscrise în prima și a doua repriză a Farului împotriva celor de la FC Argeș care, practic, au adus victoria echipei constănțene!“, a fost remarcată evoluţia lui Nicolae Moise şi pe pagina de Facebook „Suporter Axiopolis Cernavodă“.
 
În 13 meciuri în Liga a 2-a, SSC Farul a strâns 13 puncte, având patru victorii, un egal şi opt înfrângeri, bilanţ cu care se află pe locul 15 în clasament. „Marinarii“ au înscris 20 de goluri şi au primit 29. Golgheterul actual al echipei este căpitanul Alex Grigoraş, cu 6 reuşite, celelalte goluri fiind marcate de Momodou Jallow - 4, Marius Fotescu - 2, Nicolae Moise - 2, Rafael Licu - 2, Lamine Diakite - 1, Madikaba Doumbia - 1, Marius Tudorică - 1 şi Alexandru Sabangeanu - 1.
 
Având ca obiectiv în acest campionat menţinerea în Liga a 2-a, SSC Farul anunţă întărirea lotului în iarnă, când se va redeschide perioada de transferări, iar până atunci antrenorii echipei fac o evaluare a jucătorilor, etapă de etapă. „Până în iarnă, e un test pentru fiecare. Cine va dovedi că, într-adevăr, merită să rămână, va rămâne. Nimeni nu spune că va fi o remaniere totală sau foarte mare. Cert este că în această perioadă, de până la finele anului, jucătorii trebuie să demonstreze că doar problemele organizatorice şi ce s-a întâmplat la club, din vară, au făcut ca evoluţia lor să fie una oscilantă. Dacă vor dovedi că sunt caractere şi au calităţile necesare, vor rămâne foarte mulţi.
Nimeni n-a spus că deja căutăm 20 de fotbalişti. Sub nicio formă. Majoritatea vor rămâne, dacă merită. Cum să schimbi nişte jucători care ne vor demonstra în etapele de până în iarnă?“, a punctat Petre Grigoraş.
 
În etapa viitoare, SSC Farul va juca în deplasare cu Petrolul Ploieşti (locul 4, cu 26 de puncte), una dintre candidatele la promovarea în Liga 1. Meciul a fost programat luni, 29 octombrie, de la ora 18.00. La finele sezonului 2018/2019, vor promova în Liga 1 primele două clasate, iar echipa de pe locul trei va disputa baraj de promovare / menţinere cu locul 6 din turneul play-out al primei divizii. În Liga a 3-a vor retrograda ultimele cinci clasate.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
Citeşte şi:
 
Petre Grigoraş - „Victoria voinţei“ SSC Farul a ieşit din „zona minată“, după ce a învins echipa de pe locul patru, care a condus la Constanţa (galerie foto)

Imagini de la eveniment SSC Farul a învins FC Argeș la Constanța în Liga a 2-a. S-au marcat patru goluri (galerie foto)

Ciprian Marica are planuri mari Farul Constanţa, de la menţinerea în Liga a 2-a, acum, la o posibilă câştigătoare a Ligii 1, peste cinci ani

Imagini de la eveniment Ciprian Marica și-a prezentat proiectul cu care a venit la Farul Constanța. "2018, un nou început" (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii