Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa, victorie în ultimul meci de pregătire din Antalya

ro

13 Feb, 2019 13:04 2359 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanţa a încheiat cu o victorie seria meciurilor amicale din stagiul de pregătire din Antalya.

Astăzi, echipa de pe litoral a întâlnit în staţiunea Lara echipa din Belarus FC Ruh Brest, de care a dispus cu 2-1 (1-1). Pentru SSC Farul au marcat Moise (în prima repriză) şi Juncu (după pauză).

A fost un joc pe care echipa noastră l-a dominat autoritar în multe momente, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa“.


Formula de start a Farului a fost: M. Popa - Iani, Antoche, Ispas, Doumbia, Neciu, Rosado, Celestino, Diogo, Moise, Miranda. 

Dupa pauză au intrat pe teren: Avram, Arif, C. Zanfir, Sabangeanu, Pacionel, G. Păun, Doman, Mamodou, Şandru, Fotescu şi Juncu.

După acest ultim meci, constănțenii vor continua antrenamentele pe terenurile complexului sportiv din statiunea Lara până pe 15 februarie, când este programată revenirea în țară.  

În celelalte cinci amicale  din Antalya, SSC Farul a înregistrat trei înfrângeri, o victorie şi un egal: 1-3 (gol Păun) cu Velez Mostar (Bosnia - Herțegovina), 0-2 cu FC Kazanka Moscova (Rusia), 2-3 (Pedro Celestino, Momodou Ndiaye) cu ŢSKA Moscova Under-21 (Rusia), 2-1 cu FC Ruh Brest şi 1-1 (Pedro Celestino) cu FC Kolos Kovalivka (Ucraina).   

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii