Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportul cu un mare avânt în SUA Pickleball va fi prezentat sâmbătă, la Constanţa, în premieră naţională

ro

22 Dec, 2018 00:00 2106 Marime text
La Complexul Sportiv Eden din Constanţa, va avea loc, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 15.00, lansarea în România a unui sport care are o ascensiune importantă în SUA, Pickleball.
Acesta este o combinaţie între tenis de câmp, tenis de masă, badminton şi squash şi poate fi practicat la orice vârstă. Pickleball a fost adus în România de Eden Lică, fost jucător de tenis, fiul cel mare al preşedintelui executiv al SSC Farul Constanţa, Marcel Lică. Eden practică Pickleball în SUA din 2016 şi a obţinut rezultate frumoase până acum.
 
„Pickleball-ul, cel mai popular sport al momentului în America, soseşte la Constanţa. Toată lumea poate veni şi juca gratuit în ziua deschiderii. Copii, părinţi, foşti sportivi, jucători de tenis de masă, foşti jucători de tenis şi chiar în activitate, jucători de squash etc. Pickleball-ul este pentru toţi cei ce doresc să experimenteze un sport nou, dinamic şi foarte intens şi se poate juca la fel ca tenisul, la simplu şi la dublu“, a spus Eden Lică.
 
Regulile Pickleball vor fi explicate, sâmbătă, de Iurgen Lică şi George Lică, fratele, respectiv unchiul lui Eden. Cei care vor fi prezenţi vor lua un prim contact, pe teren, cu acest sport, iar în curând se plănuieşte şi organizarea la Constanţa a primului turneu.      
 
Sursa foto: captură Facebook (Răzvan Radu)
 
Citeşte şi:
 
„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii