Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportul care ia amploare în SUA, adus şi în România La Constanţa se va desfăşura primul turneu oficial de pickleball

ro

22 Feb, 2019 00:00 2052 Marime text
Constănţenii de toate vârstele, practicanţi sau doar curioşi de a descoperi din tainele acestui sport au ocazia de a participa la prima ediţie a Open Pickeball Constanţa powered by Total Dornik Services, ce se va desfăşura în perioada 9-10 martie în Complexul Eden. Întrecerile se vor desfăşura pe două categorii, Under-23 mixt şi seniori mixt.
 
„Practic, te îndrăgosteşti de acest sport. Este cel mai în vogă sport din America şi cel mai nou în România. Vrem să organizăm astfel de evenimente periodic. Suntem siguri că vom avea o prezenţă masivă de jucători“, a declarat Iurgen Lică, organizator.
 
Pickleball este un sport ce combină elemente din tenis, badminton şi tenis de masă. Se joacă între doi sau patru sportivi, cu palete special concepute şi confecţionate din lemn sau material compozit. Terenul de joc este asemănător celui de badminton, iar regulile sunt adaptate după cele din tenis, cu mici modificări.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Constanța. Campionul european Ștefan Paloși, meci demonstrativ de Pickleball, cu ocazia lansării acestui sport în România (galerie foto + video + documente)

„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România 

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii