Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CS Marina Constanța, noi medalii la Taekwondo WT, judo și Ju Jitsu, în competiții interne (GALERIE FOTO)

ro

16 Nov, 2023 17:00 1471 Marime text
 

 
  • CS Marina Constanța a participat cu aproape 80 de sportivi la întrecerile de la Iași și Sfântu Gheorghe.
 
Noi evoluții reușite pentru sportivii de la CS Marina Constanța, care au urcat pe podium atât la Cupa României la Taekwondo WT (Kyorugi - probă olimpică), cât și la Cupa CSM și Open-ul Sfântu Gheorghe.
 
Clubul de pe litoral a participat cu un lot de 31 de sportivi la Cupa României, întrecere care s-a desfășurat la Iași. „Cum, de fiecare dată, știm și susținem că sportul leagă prietenii și amintiri pe viață, a fost o mare bucurie să ne regăsim alături de colegi, prieteni, oameni dragi prin participarea la acest eveniment“, este mesajul Marina, ai cărei sportivi au obținut la întrecere 17 medalii (patru de aur, șase de argint și șapte de bronz). Prin aceste rezultate, echipa constănțeană s-a poziționat pe locul trei în clasamentul general, la categoria juniori mici - feminin.
     
„Remarcăm faptul că pregătirea continuă, participarea la stagii și seminare au făcut posibilă clasarea pe un loc fruntaș a sportivilor noștri. Felicitări organizatorilor, sportivilor, staff-ului și absolut tuturor părinților ce au făcut posibilă această deplasare. Unitatea și prietenia colectivului Marina ne fac mândri să vă avem în echipă! Hai Marina!“, se menționează pe pagina de Facebook a clubului.
 
La Cupa CSM și Open-ul Sfântu Gheorghe, în clasamentul general, Marina Constanța a ocupat locul întâi la judo și doi la Ju Jitsu, formația de la țărmul mării participând cu un lot de 48 de sportivi. „ACS Marina realizează o super performanță, la un turneu foarte puternic, cu sportivi valoroși. Pentru micii noștri marinari începători, care au fost la prima competiție, a fost o lecție foarte bună să înțeleagă la ce trebuie să antreneze în viitor. Sportivii de top s-au descurcat minunat, aspect care demonstrează încă o dată valoarea și antrenorilor Clubului Marina Constanța. Felicitari sponsorului nostru principal: părinții Marina! Felicitări sportivilor și antrenorilor, care au pus din nou Constanța la loc de cinste în topurile cluburilor de Ju Jitsu. Să deplasezi un lot asa numeros, pentru a face performantă, necesită sacrificiu financiar din partea parintilor (Sperăm ca autoritățile locale să observe asta în viitor)! Felicitari shihan Petre Oltean și echipei CSM Sf Gheorghe, pentru buna organizarea a concursului! Hai Marina!“, au precizat cei de la clubul constănțean. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Marina Constanța)
 
Citește și:
 
Taekwondo WT
Karina Luncași și Daria Platon, de la CS Marina Constanța, pe podium la Dracula Open 2023 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii