Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Astra Ecopetrol Petre Buduru a căpătat statut de asociat unic și administrator

ro

28 Sep, 2020 00:00 3015 Marime text
  • Petre Buduru este fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte.
  • Costel Bădiceanu a cesionat toate părțile sociale pe care le deține la Astra Ecopetrol
  • Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată
 

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 1 septembrie 2020 a Adunării Generale a Asociaților Astra Ecopetrol SRL, firmă care are sediul în Constanța.

Asociații societății sunt constănțenii Petre Buduru și Costel Bădiceanu. Buduru este fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte. În prezent, este unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. În Astra Ecopetrol, Petre Buduru deține 86% din capitalul social, iar Costel Bădiceanu - 4%.
În Adunarea Generală a Asociaților, cei doi au decis:
Articolul 1.1. Cesionarea de către asociatul Costel Bădiceanu a tuturor părților sociale pe care le deține la Astra Ecopetrol, respectiv 1 parte socială în valoare nominală de 10 lei - 4% la profit și pierderi, reprezentând 4% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 4%, către asociatul Petre Buduru, care le acceptă conform Contractului de cesiune de părți sociale nr. 1 din 1 septembrie 2020.
 

Costel Bădiceanu pierde calitatea de asociat

Articolul 1. 2. Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a părților sociale, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 10 lei.
Articolul 1. 3. În urma cesiunii de părți sociale, Costel Bădiceanu pierde calitatea de asociat, iar Petre Buduru va căpăta statut de asociat unic și administrator, în cadrul societății Astra Ecopetrol.
Articolul 1.4. Cedentul, Costel Bădiceanu, transmite, iar cesionarul, Petre Buduru, preia activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unei acțiuni de control.
 

Petre Buduru - 25 de părți sociale

Articolul 2. Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 250 de lei, divizat în 25 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel: Petre Buduru - 25 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 250 de lei, reprezentând 100% capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 100%.
Articolul 3. Retragerea din calitatea de administrator a Mihaelei Daniela Navala, cu domiciliul în Constanța. Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată, având puteri depline, descărcând de gestiune pe vechiul administrator.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Constanța
Dennis Șerban, în locul lui Petre Buduru, în funcția de administrator al societății Jepp SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii