Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Simona Halep - Viktorija Golubic, în sferturi la Melbourne Summer Set „Vreau doar să mă bucur de tenis“

ro

07 Jan, 2022 00:00 2459 Marime text
 

 
  • Duelul Halep - Golubic a consemnat o singură întâlnire până acum, în 2018, care i-a revenit constănțencei.
 
După două victorii clare, realizate în minimum de seturi, Simona Halep a avansat în sferturi la turneul Melbourne Summer Set 1, fază a competiției în care o va întâlni pe Viktorija Golubic, din Elveția.
 
Aflată pe locul 20 în clasamentul mondial și a doua favorită la turneul Australian, Simona se va duela cu a 43-a jucătoare din ierarhia WTA (și cap de serie numărul 6 la Melbourne), meciul fiind programat în jurul orei 3.30 a zilei de vineri, 7 ianuarie. În optimi, constănțeanca a dispus de românca Gabriela Ruse (87 WTA), scor 6-2, 6-1, în timp ce elvețianca a învins-o pe Lesley Pattinama Kerkhove (Olanda, 158 WTA) cu 6-3, 6-0.   
 
„N-am început partida foarte bine, dar mă bucur că câștigat repede. Am controlat bine mingea. Mi-au lipsit meciurile în ultima perioadă, astfel că în presezon am muncit mult, iar la Melbourne am șansa de a disputa cât mai multe partide. În sferturi, mă voi concentra pe jocul meu și vreau doar să mă bucur de tenis. Numai așa pot învinge și în acest meci“, a declarat Simona Halep.
 
Duelul Halep - Golubic a consemnat o singură întâlnire până acum, în 2018, care i-a revenit constănțencei, în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-1, la Cluj-Napoca, în disputa de Fed Cup dintre România și Elveția. 

UPDATE:

Simona Halep a câștigat meciul cu Viktorija Golubic, scor 6-2, 5-7, 6-4, după două ore şi 35 de minute.

În semifinale, constănțeanca va juca împotriva sportivei din China Qinwen Zheng (19 ani, 126 WTA), care a trecut cu 7-6, 7-6 de croata Ana Konjuh (67 WTA).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)

 
Citește și:
 
Victorie pentru Simona Halep în partida cu Gabriela Ruse de la Melbourne. Pe cine va întâlni în următorul meci
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii