Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur al US Open. Pe cine va înfrunta în primul meci de la Fleashing Meadows

ro

23 Aug, 2018 22:06 1225 Marime text
Tenismena din Constanța, Simona Halep, liderul mondial în clasamentul WTA și-a aflat adversara din primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului. Sportiva din Constanța se va duela în primul tur cu Kaia Kanepi (44 WTA).
 
Simona Halep se poate întâlni cu Serena Williams, care se află pe sfertul numărului unu mondial. Duelul poate avea loc în optimile de la Fleashing Meadows, conform Digisport.ro.
 
În schimb, Sorana Cîrstea va juca împotriva lui Alison Riske, iar dacă va trece de jucătoarea din SUA, ar putea să o întâlnească în turul 2 pe Maria Sharapova.
 
Pe sfertul de tablou al lui Sloane Stephens se află Irina Begu, a cărei adversară va fi americanca Jennifer Brady.
 
Tot din califcări va veni şi adversara Monicăi Niculescu, aflată pe sfertul de tablou al Carolinei Wozniacki şi Petrei Kvitova, dar şi al Mihaelei Buzărnescu. Favorită numărul 21, Miki o va întâlni pe cehoaica Marketa Vondrousova.
 
Tot pe sfertul de tablou al Simonei Halep se află şi Ana Bogdan, care va juca în primul tur împotriva unei jucătoare din calificări.
 
Simona Halep este principala favorită şi la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.
 
Simona Halep este urmată pe lista capilor de serie de la Flushing Meadows de Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Angelique Kerber şi Petra Kvitova.
 
România va avea şase jucătoare direct pe tabloul principal, unde, în afara Simonei Halep şi Mihaelei Buzărnescu, vor mai fi prezente Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Sursa:  Digisport.ro.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii