Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şi ei au dreptul să se bucure“ FC Farul, HC Farul şi RCJ Farul se implică într-o acţiune caritabilă de Crăciun (galerie foto)

ro

02 Dec, 2015 00:00 2462 Marime text
Sportul constănţean dă din nou dovadă că are o inimă mare. Pe Facebook s-a anunţat că FC Farul, HC Farul şi RCJ Farul se implică într-o acţiune cu scop caritabil, în acest sens făcându-se apel la suporterii lor să doneze haine, jucării sau produse alimentare pentru copiii nevoiaşi. Acţiunea se intitulează „Să facem un Crăciun mai frumos pentru copiii nevoiaşi!“ şi se va derula pe 20 decembrie.
 
„Dorim să venim în sprijinul familiilor cu probleme, care nu le pot oferi copiilor un Crăciun normal. Care nu le pot asigura micuţilor hrana sau cadourile specifice unei zile de sărbătoare creştină. Locul de colectare a hăinuţelor sau a jucăriilor este stadionul «Farul», intrarea de la vestiare, la parter, de luni până vineri, în intervalele orare 9.30 - 18.00, iar sâmbătă, între 9.30 şi 14.30. Ar fi bine să donăm şi dulciuri, şi mâncare, dar, fiind perisabile, ar fi de preferat ca pe acestea să le aduceţi pe 19 decembrie sau chiar în ziua în care vom merge să ducem cadourile“, notează sursa citată. „Şi ei au dreptul să se bucure“, a sunat un îndemn adresat celor care pot sprijini, cu ocazia acestei acţiuni, copiii nevoiaşi din Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa 1920)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii