Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sezonul 2021 al Campionatul Naţional Under-18 la baschet masculin se deschide la Constanţa

ro

06 Mar, 2021 00:00 2450 Marime text
  • În Grupa I a Campionatului Naţional Under-18 evoluează trei echipe din judeţul Constanţa.
 

Primul meci din Campionatul Naţional de baschet masculin rezervat sportivilor de până în 18 ani, ediţia 2021, se joacă la Constanţa, sâmbătă, 6 martie.

În sala „Tomis” din Constanţa au fost programate, sâmbătă şi duminică, meciurile turneului I al Grupei I a campionatului, în care evoluează trei formaţii din judeţul Constanţa: CSS1 - Athletic Constanţa, CS Fly OC Constanţa şi ACS MC Ball Mangalia. Prima partida de la acest turneu, CSS1 Athetic - ACS MC Ball, este şi prima din campionat, ea jucându-se sâmbătă, 6 martie, de la ora 9.00. În continuare, în acest prim turneu se vor mai juca partidele: sâmbătă - ACS MC Ball Mangalia - CS Fly OC Constanța (de la ora 13.30), CS Fly OC Constanța - CSS1-Athletic Constanța (de la ora 18.00); duminică - ACS MC Ball Mangalia - CSS1-Athletic Constanța (de la ora 9.00) şi CSS1-Athletic Constanța - CS Fly OC Constanța (de la ora 18.00).
 

Fără meciuri de mai mult de un an

„După mai mult de un an în care juniorii U18 de la CSS1-Athletic Constanța, antrenați de George Mircioi, nu au mai disputat niciun meci oficial, 6 martie va deschide sezonul 2021 de baschet masculin U18 chiar la Constanța, cu primele meciuri oficiale la această categorie de vârstă. Turneul I al Grupei I al noului sezon din cadrul Campionatului Național U18 la baschet masculin va debuta chiar la Constanța, la Sala Complexului Sportiv «Tomis» din strada Flămânda, acolo unde trei echipe constănțene își vor juca primele etape ale sezonului. Vor fi prezente CSS1-Athletic U18 în calitate de organizator, CS Fly OC Constanța și ACS MC Ball Mangalia”, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Constanţa.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Constanţa)


Citeşte şi:

Baschetbaliştii generaţiei Under-15 de la CSS1 - Athletic Constanţa evoluează în Campionatul Naţional U-16

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii