Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:58 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliştii generaţiei Under-15 de la CSS1 - Athletic Constanţa evoluează în Campionatul Naţional U-16

ro

02 Nov, 2017 00:00 1116 Marime text
După ce, în urmă cu două săptămâni, s-a oficializat parteneriatul dintre CSS1 Constanţa Baschet Masculin U-16 şi Baschet Club Athletic Constanţa, antrenorii CSS1-Athletic, George Mircioi şi Alexandru Olteanu, au decis să înscrie generaţia U-15 de la această echipă în campionatul naţional masculin U-16.
 
Tehnicienii au considerat benefică participarea într-o ediţie de campionat cu meciuri puternice la categoria U-16, acolo unde generaţia actuală U-15 de la CSS1-Athletic poate acumula experienţă. Primul an de campionat naţional va fi unul în care se va pune accent pe evoluţia la nivel fizic, cât şi pe aspectul progresului tehnic şi tactic al relaţiilor de joc, antrenorii declarând că se vor concentra în principal pe jocul echipei. Programul competiţional al Campionatului Naţional U-16 de baschet masculin se va desfăşura în primele două faze în două turnee. În prima, CSS1 Constanţa a jucat în capitală, înregistrând rezultatele: 32-79 cu CS Phoenix Constanţa, 38-152 cu CSM Steaua Eximbank I Bucureşti, 32-94 cu CSM Steaua Eximbank II şi 47-57 cu ACS McBall Mangalia.

„Meciuri benefice, intense şi pozitive“

„În primul turneu al Campionatului Naţional U-16, au fost meciuri benefice, intense şi pozitive, care au mers în direcţia pe care CSS1-Athletic şi-a propus să meargă în acest început de drum, urmând ca la viitoarele ediţii de campionat să fie trasate o serie de obiective“, au spus antrenorii. Al doilea turneu este programat în intervalul 1-3 decembrie a.c. Primele trei clasate în fiecare grupă se califică în faza următoare. Ocupantele locurilor 4, 5 şi 6 vor juca în cea de-a 2-a grupă valorică a competiţiei în faza a 2-a.

Ti-a placut articolul?

Comentarii