Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoriile BC Athletic Neptun Constanţa şi CSS1 - Athletic, dedicate juniorului Octavian Dobre

ro

29 Mar, 2021 00:00 3165 Marime text
  • CSS1 - Athletic Constanţa s-a calificat la turneul semifinal, iar BC Athletic Neptun a învins CSM Miercurea Ciuc.
  • Octavian Dobre a şi debutat în Liga Naţională, la 17 ani, în decembrie 2020, în meciul Athletic Neptun - Dinamo 54-79.
  • Tânărul baschetbalist este fiul lui Nicolae Dobre, preşedintele Federaţiei Române de Oină.
 
Echipa de baschet CSS1 - Athletic Constanţa s-a calificat la faza semifinală a Campionatului Naţional Under-18, în urma rezultatelor înregistrate la turneul de la Focşani, grupa D, în care au disputat trei partide.
 
Jucătorii pregătiţi de George Mircioi au debutat cu o înfrângere, 53-58 cu LPS Focşani, dar a încheiat prima zi cu o victorie, 78-48 cu ACS Petras Viking Basketball 1 Neamț. În această situaţie, pentru a accede la turneul semifinal, baschetbaliştii de pe litoral aveau nevoie de succes în ultimul meci, de a doua zi, cu CS Agronomia Bucureşti, şi l-au obţinut, scor 77-53, la capătul unei confruntări în care au dominat categoric. Aceste reuşite de la CS Focşani, dar şi victoria echipei de seniori BC Athletic Neptun din Liga Naţională, cu CSM Miercurea Ciuc, i-au fost dedicate juniorului Octavian Dobre, aflat în proces de recuperare, în urma unei operații la ligamentele încrucișate ale genunchiului stâng. 
 
„Seniorii de la BC Athletic Neptun Constanța și juniorii U18 CSȘ1-Athletic au încheiat ziua de sâmbătă cu victorii. Juniorii conduși de George Mircioi s-au calificat la Turneul Semifinal al Campionatului Național U18, iar seniorii au obținut o victorie frumoasă cu CSM Miercurea Ciuc în Liga Națională de Baschet. La finalul zilei, toți coechipierii i-au trimis un mesaj de încurajare și i-au dedicat reușitele juniorului Octavian Dobre, care se reface după o operație la ligamentele încrucișate ale genunchiului stâng. Juniorul nostru a fost dezechilibrat la aterizare de un adversar la un slam dunk în debutul campionatului U18, suferind o accidentare serioasă, în urma căreia acest sezon este încheiat pentru el, urmând o recuperare care îl va ține departe de terenul de baschet. Get well soon, Octav! Team is everything!”, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun.
 
Octavian Dobre a şi debutat în Liga Naţională, la 17 ani, în decembrie 2020, în meciul Athletic Neptun - Dinamo 54-79. Tânărul baschetbalist provine dintr-o familie în care sportul ocupă un loc important, tatăl său fiind Nicolae Dobre, preşedintele Federaţiei Române de Oină.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistul constănţean Octavian Dobre, debut în Liga Naţională la 17 ani, în meciul Athletic Neptun - Dinamo
 
BC Athletic Neptun Constanţa a câştigat meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

Baschet
Primul turneu al Naţionalelor Under-18, redus la dubla CSS1-Athletic Constanţa - MC Ball Mangalia

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii