Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Se putea alege cu o accidentare gravă! Iată cum arată piciorul lui Ianis Hagi, după intrarea foarte dură a lui Mădălin Mihăescu, de la Poli Iași

ro

12 May, 2018 08:54 3421 Marime text
Mijlocașul Mădălin Mihăescu, de la Poli Iași, a fost eliminat în minutul 9 al meciului e la Ovidiu cu FC Viitorul, după o intrare extrem de dură asupra lui Ianis Hagi, în urma căreia căpitanul Viitorului se putea alege cu o accidentare foarte gravă.

Fiul lui Gică Hagi a primit îngrijiri medicale și a putut continua partida, iar în minutul 84 a înscris golul victoriei cu 1-0 a gazdelor!

Pe pagina oficială de Internet a FC Viitorul, a fost postată o fotografie în care se poate observa cum arată piciorul căpitanului Viitorului după accidentarea suferită.

Mihăescu a văzut direct cartonașul roșu pentru acel fault, însă la finalul meciului a dat dovadă cu adevărat de fair-play. A așteptat ca jucătorii Viitorului să sărbătorească succesul, iar apoi a solicitat să meargă până la vestiarul formației constănțene, unde și-a cerut scuze pentru faultul comis și s-a interesat de starea lui Ianis. Astfel de momente pot apărea însă în timpul unui joc, când duelurile pentru fiecare minge sunt foarte disputate, însă gestul jucătorului ieșean de la finalul partidei este unul de apreciat, se arată pe pagina de Internet a FC Viitorul.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii