Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micile voleibaliste de la CS Laguna „B. P. Hasdeu“ Constanţa, pe podium la Kids Volleyball Festival 2021 (GALERIE FOTO)

ro

22 Nov, 2021 00:00 4597 Marime text

 
  • Organizat de Federaţia Română de Volei, evenimentul le-a fost dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani.
 
Complexul Olimpic „Sydney 2000“ de la Izvorani a găzduit o nouă ediție a Festivalului de volei pentru copii „Kids Volleyball“, la care au participat copii de la zece cluburi, CS Muscel Câmpulung, ACS Kinder Suceava, ACS Champions Sibiu, CS Laguna „B. P. Hasdeu“ Constanța, CSV Craiova, CSS 2 București, CSS Unirea Iași, CSM București, CTF Mihai I București şi CS Medgidia.
 
Organizat de Federaţia Română de Volei, evenimentul le-a fost dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, scopul fiind obişnuirea juniorilor mici cu modalitatea de desfăşurare a unei competiţii, printr-o pregătire adaptată specificului unei tabere de instruire. „Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani a fost cucerit de râsetele și veselia celor mai mici practicanți ai voleiului“, se arată pe pagina de Facebook a FRV. CS Laguna „B. P. Hasdeu“ Constanţa a participat la festivalul de volei cu sportivele Alesia Lazăr, Vanesa Șandru, Aneliz Sumedrea, Miruna Barbu, Flavia Jianu, Eva Constantinescu, Bianca Diaconu şi Amalia Tițoiu, cele mai multe dintre ele fiind eleve ale Şcolii Gimnaziale nr. 12 „B. P. Hasdeu“ Constanţa.
 
S-au aflat la prima lor competiţie
 
Avându-l ca antrenor pe prof. Viorel Prejbeanu, micile voleibaliste au avut o evoluţie foarte bună, clasându-se pe locul trei la categoria lor de vârstă, după patru victorii (una dintre ele, cu 2-0, la CS Medgidia, echipa care s-a clasat pe locul întâi) şi două înfrângeri (1-2 cu CSM Bucureşti, formaţia de pe locul doi, şi ACS Champions Sibiu). În finala mică, CS Laguna „B. P. Hasdeu“ Constanţa a dispus cu 2-0 de ACS Kinder Suceava. „A fost un eveniment reuşit, excelent organizat de Federaţia Română de Volei. Fetele de la CS Laguna «B. P. Hasdeu» Constanţa au avut o comportare deosebită, pe care o subliniez, având în vedere că ele fac volei de numai câteva luni şi s-au aflat cu acest prilej la prima competiţie, oficială sau neoficială“, a declarat prof. Viorel Prejbeanu.  
  
PRECIZĂRI:
   
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Şcoala nr. 12 „B. P. Hasdeu“) 

 
Citeşte şi:
 
S-a calificat la turneul semifinal
Echipa de volei a Şcolii 12 „B.P. Hasdeu“ Constanţa, campioană judeţeană la ONSS (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii