Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în programul meciurilor de verificare ale SSC Farul din cantonamentul de la Curtea de Argeş

ro

15 Feb, 2018 00:00 2524 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, stabilise trei meciuri de verificare pe perioada stagiului de pregătire de la Curtea de Argeş, dar, la acest moment, doar unul mai e sigur, cel de sâmbătă, 17 februarie, de la ora 11.00, cu FC Argeş (locul 7 în Liga a 2-a).
 
Joi, 15 februarie, fusese programată prima partidă din cantonament, cu Atletic Bradu (locul 8 în Liga a 3-a, seria a 3-a), însă, din pricina vremii nefavorabile (ninsoare), confruntarea a fost amânată şi se va încerca disputarea ei în prima parte a săptămânii viitoare (dacă vremea va permite). Miercuri, 21 februarie, se stabilise meciul cu CS Mioveni (locul 9 în Liga a 2-a), echipă care apoi a cerut ca dată de joc vineri, 23 februarie. Cum SSC Farul va încheia în acea zi stagiul de pregătire şi se va întoarce la Constanţa, a doua zi, la ora 14.00, fiind prevăzută partida cu Academia Rapid (locul trei în Liga a 4-a Bucureşti), confruntarea cu CS Mioveni a căzut.
 
Începute marţi, lucrările de refacere a suprafeţei de joc a stadionului „Farul“ din Constanţa au continuat ieri. După alte câteva operaţiuni, terenul a fost însămânţat, iar apoi în program era aplicarea îngrăşământului, suprafaţa astfel tratată urmând a fi protejată de o prelată. „Lucrările au decurs foarte bine, conform planului“, a declarat Georges Muzaca, ofiţerul de relaţii publice al SSC Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii