Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, FC Viitorul va disputa la Ovidiu un meci amical cu o echipă de Liga 1

ro

09 Oct, 2018 12:19 1216 Marime text
Liga 1 de fotbal este întreruptă în această perioadă pentru a face loc acțiunilor loturilor reprezentative de seniori și tineret, astfel că FC Viitorul a decis să dispute, la finalul acestei săptămâni, un joc de verificare.

Fosta campioană a României va întâlni, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, echipa de primă ligă Dunărea Călărași.

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în prima etapă a Ligii 1, tot la Ovidiu, Dunărea impunându-se atunci cu 1-0. De asemenea, pe 8 septembriei, când campionatul a fost iar întrerupt, cele două formaţii au disputat un alt amical, la Călăraşi, câştigând tot Dunărea, cu 2-1. 

Pentru meciul de sâmbătă, conducerea tehnică a Viitorului nu va avea la dispoziție numai puțin de nouă jucători, convocați la loturile reprezentative.

Denis Drăguș și Tudor Băluță se află în lotul naționalei de seniori pentru partidele cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor (11 și 14 octombrie), Lima Mailson a fost convocat la naționala statului Capului Verde pentru partidele cu Tanzania din 12 și 16 octombrie, contând pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, iar Ianis Hagi, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Andrei Ciobanu și Virgill Ghiță se află la lotul U21 al Româmiei care va disputa, la 12 și 16 octombrie, cu Țara Galilor și Liechtenstein, ultimele două meciuri din preliminariile C.E U21.

De asemenea, fundașul Marius Leca a fost convocat la naționala Under-19, care va susține în această perioadă două partide amicale cu Suedia (12 și 14 octombrie).

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii