Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Stejaru, FC Farul şi selecţionata Republicii Moldova participă la un mini-turneu la Constanţa

ro

27 Sep, 2016 00:00 10161 Marime text
Fotbaliştii veterani de la Săgeata Stejaru şi FC Farul şi selecţionata de veterani a Republicii Moldova participă în această săptămână la un mini-turneu la Constanţa, la baza sportivă „Badea Cârţan”. Miercuri, pe terenul ITC, se întâlnesc FC Farul şi reprezentativa de peste Prut, iar joi vor juca, pe terenul Voinţa, Săgeata şi echipa din Republica Moldova. Ambele partide încep la ora 16.00.
 
Acţiunea sportivă este organizată de Săgeata Stejaru, care a legat o prietenie strânsă cu veteranii din Republica Moldova. Selecţionata din Moldova va veni în premieră acum la Constanţa, dar o altă echipă moldovenească de old-boys, Avântul Nimoreni, a participat de trei ori, în anii trecuţi, în judeţul Constanţa, la meciuri amicale. La ediţia de anul trecut, a noua, a Cupei FMF, din Republica Moldova, Săgeata Stejaru a ocupat locul trei. Turneul a fost unul internaţional, participând patru echipe, reprezentantele României (Săgeata), Moldovei (Chişinău), Ucrainei (Reni) şi Belarusului (Pinsk).

Dintre foştii fotbalişti ai FC Farul care vor juca, mâine, cu echipa moldovenească, nu vor lipsi Sorin Tufan, Costi Bârboră, Adrian Pitu, Stelian Carabaş, Gică Butoiu, TIbi Curt, Cristian Şchiopu, Robert Manea sau Radu Doicaru. Din echipa Săgeţii fac parte jucători precum Nicolae Raiciu, Gică Mina, Dimci Anagnoste, Stere Gramatica, Adi Scutaru, Vasi Anagnoste, Paul Zelezneac, Florin Săraru, Mihai Badea, Enache Pilici, iancu Papazicu, Mircea Staicu, Gheorghe Blacioti sau Costel Uda. Din Republica Moldova sunt aşteptaţi, printre alţii, Vlad Copoţ, Vasile Artene, Victor Comlionoc, Oleg Şişchin, dar şi o faţă bisericească, preotul Serafim Munteanu, care este un pasionat al fotbalului şi chiar şi joacă, la o echipă de veterani, Avântul Nimoreni.
 
Serafim Munteanu va fi şi conducătorul delegaţiei moldoveneşti. Din partea constănţeană, „puntea de legătură“ în ce priveşte meciurile din România şi din Republica Moldova, disputate până acum, este Valeriu Rogozenco. 

Citeşte şi

Legenda Igor Dobrovolski i-a dat gol în semifinală: Săgeata Stejaru, pe locul trei la Cupa FMF, din Republica Moldova (Galerie Foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii