Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa joacă duminică pentru locul şapte în SuperLigă

ro

25 May, 2019 00:00 1903 Marime text
După ce a încheiat sezonul regulat al SuperLigii de rugby pe poziţia a cincea, nou promovata Tomitanii Constanţa a susţinut semifinala din play-out pe teren propriu cu ultima clasată, U Cluj. Victoria le-a revenit oaspeţilor, 40-22, astfel că formaţia de pe litoral va juca în meciul pentru poziţiile 7-8 în eşalonul de elită din România.
 
Adversara Tomitanilor din această partidă va fi o altă nou promovată, Gloria Buzău, care a pierdut şi ea în propriul fief în semifinală, 11-16 cu Dinamo Bucureşti. Partida Tomitanii - Buzău se joacă duminică, 26 mai, de la ora 13.30, pe stadionul „Olimpia“ din Bucureşti.
 
„Am greşit şi ne-au taxat. Au câştigat meritat. Experienţa celor din Cluj, care stau de ani întregi în SuperLigă, şi-a spus cuvântul. Meciul din returul sezonului regulat, de la Constanţa (când ne-am impus cu 35-30, in extremis, după ce am condus la pauză), ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă. Se pare că nu am învăţat din acea partidă. Dar nu avem ce să facem decât să ridicăm capul din pământ şi să sperăm că, odată cu acumularea de experienţă, vom gestiona altfel asemenea momente“, a declarat Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii.
 
Pe aceeaşi arena din capitală, duminică, 26 mai, se va juca şi partida pentru locurile 5-6, de la ora 16.30, U Cluj - Dinamo. Finala mică şi finala mare din SuperLigă se vor juca la Bârlad, pe stadionul Municipal, sâmbătă, 25 mai: de la ora 11.00 - finala mică - CSM Bucureşti - Timişoara Saracens (în direct la Rugby TV); de la ora 15.30 - CSA Steaua Bucureşti - CSM Ştiinţa Baia Mare (în direct la TVR1, TVR HD şi TVR Internaţional).
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Rugbyştii de la Tomitanii au cedat în semifinală Cristian Cojocaru - „Am greşit şi ne-au taxat. Experienţa şi-a spus cuvântul“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii