Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Repetiţie pentru meciul cu Ceahlăul Săgeata a umilit-o pe FC Botoşani

ro

08 Nov, 2010 01:40 1510 Marime text
sageata.jpgEchipa năvodăreană rămâne pe locul secund în clasament, la două puncte de liderul Seriei I

Săgeata Năvodari continuă parcursul bun din acest sezon reuşind o nouă victorie categorică, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XI-a din Liga a II-a.

Clasată pe locul secund în Seria I, la două puncte de liderul Ceahlăul, formaţia pregătită de Aurel Şunda a dominat de la un capăt la altul partida de la Năvodari contra formaţiei din Botoşani. Săgeata deschide scorul după doar 11 minute prin Sorin Chiţu, care îl învinge pe portarul Cherecheş cu un şut plasat din interiorul careului. În minutul 39, năvodărenii majorează scorul prin acelaşi Chiţu, care înscrie cu un şut la colţul lung, după o pasă a lui Vezan. Astfel, Săgeata intra la cabine în avantaj, scor 2-0. Moldovenii au încercat să iasă la atac după pauză, însă cei care au înscris au fost tot elevii lui Aurel Şunda. În minutul 48, Vezan înscrie după un şut din opt metri, printre picioarele portarului oaspeţilor. Intrat de doar două minute în teren în locul lui Vezan, Boroştean putea să ducă scorul la 4-0, însă mijlocaşul Săgeţii trimite mingea în transversală, cu o lovitură de cap. Scorul final este stabilit de un alt nou intrat, Itu reuşind în minutele de prelungire să înscrie cu capul, după o centrare de pe partea stângă a lui Jianu. Astfel, formaţia de pe litoral se impune cu scorul de 4-0 şi rămâne pe locul 2 în clasamentul Seriei I, la două puncte în spatele Ceahlăului. Cele două echipe se vor întâlni în etapa viitoare la Piatra Neamţ, într-un meci extrem de important pentru configuraţia de la vârful clasamentului. Săgeata Năvodari a început meciul de sâmbătă cu următorul 11: Florin Olteanu - Bold, Goşa (cpt.), Popa, Alexandru Vlad - Olah, Valentin Apostol, Vezan (min. 64 - Andrei Boroştean), Lucian Turcu (min. 84 - Şicu) - Jianu, Sorin Chiţu (min.70 - Itu).

„Primul loc nu este amanetat de Ceahlăul"

„Echipa a prestat un joc bun şi, pe alocuri, a arătat că poate emite pretenţii majore. Nu cred că primul loc este amanetat de cei de la Ceahlăul. Va fi o luptă acerbă pentru primele două locuri, mai ales că toate cele trei formaţii care se luptă la vârful clasamentului au câştigat în această etapă. În ceea ce priveşte partida de la Piatra Neamţ, noi abordăm fiecare meci la victorie şi orice se poate întâmpla", a spus după meci tehnicianul Săgeţii, Aurel Şunda. De cealaltă parte, antrenorul celor de la FC Botoşani, Cristi Popovici a declarat că, după eşecul ruşinos din meciul cu Săgeata, echipa sa nu poate emite pretenţii la promovare. „Eram convins că vom da de o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, care au evoluat şi în prima ligă. Acest meci a fost un examen pentru noi, să vedem dacă putem să ne propunem mai mult, însă se pare că vom rămâne cu obiectivul propus la începutul campionatului, locurile 3-6. Din păcate, nu avem forţa necesară pentru a ne propune mai mult", a declarat antrenorul formaţiei FC Botoşani, Cristi Popovici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii