Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real Madrid-Paris Saint Germain, prima etapă, a Grupei A, din Liga Campionilor la Fotbal. Alte rezultate

ro

19 Sep, 2019 01:00 2067 Marime text
Aseară, Paris Saint-Germain a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 3-0, miercuri seara, pe ''Parc des Princes'', în prima etapă a Grupei A din Liga Campionilor la fotbal, potrivit Agerpres.

Argentinianul Angel Di Maria, fost jucător la Real, a reuşit o ''dublă'' (14, 33), victoria fiind parafată de belgianul Thomas Meunier (90+1).

În alt cap de afiş al serii, Atletico Madrid a terminat la egalitate cu Juventus Torino, 2-2. ''Bătrâna Doamnă'' a condus cu 2-0, prin golurile înscrise de Juan Cuadrado (48) şi Blaise Matuidi (65), dar Atletico a revenit în ultimele 20 de minute, graţie golurilor reuşite de Stefan Savic (70) şi Hector Herrera (90).

Atalanta Bergamo a avut parte de un debut nereuşit în Champions League, fiind surclasată de Dinamo Zagreb cu 4-0. Campioana Croaţiei a obţinut primul succes după o serie de 11 eşecuri consecutive. Leovac a deschis scorul, iar Orsic a reuşit un hat-trick.

Manchester City, care anul trecut a învins-o pe Şahtior Doneţk cu 6-0 şi 3-0, s-a impus din nou clar în faţa campioanei Ucrainei, cu 3-0, la Harkov.

Bayern Munchen s-a impus şi ea la scor de forfait, 3-0, în disputa cu Steaua Roşie Belgrad, golurile fiind înscrise de Kingsley Coman, Robert Lewandowski şi Thomas Muller.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii