Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:18 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Rugby-ul, valori pentru viaţă” ACS Rugby Team Constanţa organizează „Cupa 1 Iunie“

ro

28 May, 2016 00:00 1005 Marime text
ACS Rugby Team Constanţa organizează sâmbătă, 28 mai, pe terenul „Mihai Naca“ din Constanţa, „Cupa 1 Iunie“ la mini-rugby. Întrecerea le este dedicată copiilor de 10, 12 şi 14 ani, în cadrul proiectului „Rugby-ul, valori pentru viaţă”.
 
A doua etapă din cadrul proiectului, „Cupa 1 Iunie” reuneşte în jur de 300 de copii, de la şase echipe. La finalul competiţiei, micii rugbyşti vor primi sucuri şi dulciuri.
 
După cum a precizat Florian Constantin, preşedintele ACS Rugby Team Constanţa, proiectul „Rugby-ul, valori pentru viaţă” se desfăşoară în perioada mai - decembrie şi are ca scop alcătuirea selecţionatelor Under-10, Under-12 şi Under-14, dar şi a echipelor de club din judeţul Constanţa. Responsabili cu alcătuirea selecţionatelor sunt Dumitru Barbu (la U-10), Adrian Tinca (la U-12) şi Nicolae Mocanu (la U-14).
 
În afară de aceşti antrenori ai selecţionatelor, în judeţul Constanţa sunt cinci zone în care selecţia şi pregătirea copiilor sunt conduse de antrenori coordonatori, cate unul pentru fiecare regiune, respectiv Constanţa, Năvodari - Săcele - Corbu, Harşova - Ghindăreşti, Medgidia şi Mangalia. Coordonatorii zonelor îşi selecţionează jucătorii din trei pană la cinci unităţi şcolare aflate în imediata apropiere.

Ti-a placut articolul?

Comentarii