Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul meci pe 2021 pentru Simona Halep. O întâlneşte pe Ashleigh Barty, prima clasată în ierarhia WTA

ro

28 Jan, 2021 00:00 3285 Marime text
  • În meciurile oficiale, Simona Halep s-a întâlnit de patru ori cu Ashleigh Barty, constănţeanca având avantaj la victorii (3-1).
 

Aflată în Australia, unde pregăteşte evoluţia de la primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep va susţine vineri, 29 ianuarie, prima partidă din 2021.

Este vorba de o întâlnire amicală, în cadrul turneului demonstrativ „A Day at the Drive“', de la Adelaide, în care campioana din Constanţa, a doua clasată în ierarhia mondială, se va duela cu australianca Ashleigh Barty cea care conduce ierarhia WTA. Fondurile strânse de la acest eveniment, care va fi găzduit de Memorial Drive Tennis Centre, vor fi donate Fundaţiei Tenisului Australian.

Programul meciurilor din turneu este următorul: de la ora locală 13.00 (4.30 ora României) - Novak Djokovic (Serbia, 1 ATP) - Jannik Sinner (Italia, 36 ATP), Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA) - Serena Williams (SUA, 11 WTA); de la ora locală 19.00 (10.30 ora României) - Rafael Nadal (Spania, 2 ATP) - Dominic Thiem (Austria, 3 ATP), partidă urmată de confruntarea Ashleigh Barty (1 WTA) - Simona Halep (2 WTA). Confruntările sunt cu supertie-break în caz de egalitate de seturi. Halep şi Barty s-au întâlnit în partide oficiale de patru ori până acum, Simona conducând cu 3-1 la victorii.

La finalul sesiunii de zi, va juca (un meci de un set) şi Irina Begu (79 WTA), care o va întâlni pe Venus Williams (SUA, 80 WTA). Irina Begu este alături de Simona Halep la Adelaide, ca parteneră de antrenament a constănţencei (foto). După acest turneu, jucătorii şi jucătoarele vor pleca la Melbourne, acolo unde se vor defăşura turneele care preced Australian Open.

Sursa foto: Instagram Simona Halep


Citeşte şi:

Un meci al Simonei Halep la Australian Open a intrat în istorie




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii