Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța, eșec în semifinala Cupei României

ro

26 Feb, 2022 19:04 2120 Marime text
 
  • La turneul Final Four de la Sfântu Gheorghe, echipa de pe litoral a întâlnit vicecampioana României.    
 
Formația feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a susținut în această seară meciul din semifinalele Cupei României, cu ocazia turneului Final Four de la Sfântu Gheorghe.
   
Echipa de pe litoral a întâlnit vicecampioana României, CSM Satu Mare, în fața căreia a cedat cu 67-90.

Pornim spre Sfântu Gheorghe cu dorința de a depăși cea mai mare performanță din istoria baschetului constănțean.
 
Sfârșitul de săptămână ne găsește în centrul țării, acolo unde vom juca în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, performanță atinsă pentru prima dată în sezonul 2018-2019.
 
Ca și în urmă cu trei ani, adversarul va fi și de această dată CSM Satu Mare, una dintre cele mai puternice formații în baschetul feminin din România, a fost mesajul Phoenix CSU Simona Halep de înaintea partidei.

 
CSM a condus și la pauză, cu 44-30, iar pe sferturi scorul în partida Constanța - Satu Mare a fost 17-17, 13-27, 25-22, 22-24.
 
Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Sara Hinriksdottir - 17p, Ciara Rosten - 13p, Jade Vega - 12p, Nicoleta Mititelu (cpt.) - 7p, Bianca Voica-Nagy - 6p, Bianca Fota - 4p, Andreea Beldian - 3p, Evelina Petrof - 3p și Denisa Fota - 2p.

Aventura noastră în acest an în Cupa României la baschet feminin s-a încheiat în faza semifinalelor după o nouă partidă disputată contra vicecampioanei României, CSM Satu Mare.
 
Oricât ne-am dorit, valoarea și experiența net superioare ale adversarelor noastre și-au spus cuvântul și n-am mai reușit să repetăm evoluția bună din urmă cu o săptămână din campionat.
 
Atenția noastră se îndreaptă acum exclusiv pe confruntările din Liga Națională, la finalul căreia ne dorim să bifăm cea mai bună clasare din istoria baschetului feminin constănțean, au menționat cei de la Phoenix CSU Simona Halep după meci.

 
Prin victoria de astăzi, CSM Satu Mare s-a calificat în finala Cupei României, în care va întâlni duminică, 27 februarie, învingătoarea din cealaltă semifinală, Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSM Alexandria.
 
Sepsi Sic Sf. Gheorghe este deținătoarea trofeului.   

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii