Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:19 16 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru Campionatul European 11 rugbyşti de la Tomitanii Constanţa vor efectua un stagiu la echipa naţională

ro

04 Oct, 2016 00:00 3968 Marime text

 
Dintre cei 30 de rugbyşti convocaţi la lotul naţional Under-20 al României pentru un stagiu de pregătire la Snagov, care se va desfăşura între 10 şi 23 octombrie, 11 sunt de la clubul Tomitanii Constanţa (antrenor, Cristian Cojocaru). De asemenea, pe lângă sportivii clubului de pe litoral, antrenorii selecţionatei l-au chemat şi pe centrul Mihai Lămboiu, transferat de CSM Baia Mare de la Tomitanii.
 
Reprezentanţii Tomitanilor la acţiunea de la Snagov sunt: Enghin Sali, Andrei Creţu - pilieri; Adrian Ţală - trăgător; Andrei Chiru - linia a II-a; Alexandru Alexe - linia a III-a; Mădălin Mihalache - mijlocaş la grămadă; Razvan Lolea - mijlocaş la deschidere; Ştefan Cucoş, Tiberiu Oţelea - centri; Adrian Părăleşte - aripă; Dragoş Burlacu - fundaş sau mijlocaş la grămadă.         
 
„Este un stagiu în care vom continua să vedem jucători, pentru că nu vrem să pierdem pe niciunul dintre tinerii care au potenţial. Obiectivul nostru este de a alcătui cât mai repede un lot de 30 de jucători, cei mai buni pe care îi avem la această categorie de vârstă în acest moment, cu care să putem aborda celelalte stagii de pregătire pentru Campionatul European din 2017. Recunosc că am rămas plăcut surprins după primul stagiu de pregătire, pentru că unii dintre jucători au obţinut rezultate bune la testele pe care le-au dat, de forţă, viteză, rezistenţă. În plus, sunt mulţi jucători care se află deja în vederea echipelor din SuperLigă. A fost un prim contact foarte bun cu o generaţie care deja a început să joace la nivel de seniori”, a declarat antrenorul Horia Hîmpea, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Rugby.

Ti-a placut articolul?

Comentarii