Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Postură onorantă pentru Eliza Samara în tenisul de masă mondial „Este un pas foarte important pentru cariera mea“

ro

22 Nov, 2022 13:37 1379 Marime text
 
 
Aleasă, prin vot, lider al Comisiei Sportivilor din Federația Internațională de Tenis de Masă, în următorii patru ani, între 2022 și 2026, jucătoarea constănțeană Eliza Samara, spune că este onorată de noua postură, una care îi aduce însă și responsabilităși mari
 

Este un pas foarte important pentru cariera mea. Sinceră să fiu, nu mă așteptam să primesc atâtea voturi. Mă bucur, Când am decis să candidez, nu credeam că voi fi pe locul unu. Voiam să fiu în top 8, ca membru, să fiu acolo, fără un rol important. Faptul că am ieșit pe prima poziție mă onorează, dar sunt și responsabilități mai mari. Pe de altă parte, nu vreau să mă abat de la cariera mea. Încă mai pot să joc, până la Paris. În noua mea calitate, trebuie să particip la meeting-uri, la congrese, să vorbesc cu sportivii, să văd ce nevoi au. Încă activez și știu ce nevoie avem și îmi va fi mai ușor, pentru că sunt lângă ei. Va fi foarte greu. Sportivii mi-au dat mesaje, m-au felicitat și mi-au spus că un om mai potrivit și mai corect pentru acest rol nu există. Sunt siguri că voi face tot pentru ei", a spus, printre altele, Eliza Samara, într-un interviu acordat pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.  

 

O victorie extraordinara a României: Elizabera Samara este prima sportiva din lista celor 8 sportivi din lume alesi sa faca parte din Comisia Sportivilor ITTF! 283 sportivi din lume si-au votat reprezentantii, Eliza a reusit un scor record de 212 voturi si este lidera Comisiei Sportivilor ITTF in urmatorii 4 ani: 2022-2026. Bravo, Eliza! Felicitări!, a fost mesajul președintelui FRTM, Cristinel Romanescu.


Sursa foto: captură Facebook FRTM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii