Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:37 04 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pilotul Emil Ghinea, pe locul doi în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă al Bulgariei (galerie foto)

ro

01 Jul, 2020 00:00 3282 Marime text
  • În sezonul 2020 al Campionatului Național de Viteză în Coastă, Emil Ghinea pilotează un bipost Norma M20F.
  • Campionul o ia pas cu pas în competiție, încercând să mărească ritmul de la cursă la cursă. 
 
Pilotul din Mangalia Emil Ghinea, multiplu campion și medaliat în Campionatul Național de Viteză în Coastă, a început ediția 2020 a întrecerii, cu etapa de la Cheile Grădiștei. În acest sezon, sportivul de 41 de ani folosește un nou bolid, concurând, la grupa CN/E2SC, cu un bipost Norma M20F.   

Obiectivul principal al lui Emil și al echipei sale tehnice este să se familiarizeze pe deplin cu mașina, astfel că, în acest sezon, campionul o ia pas cu pas în CNVC, încercând să mărească ritmul de la cursă la cursă. Iar pentru a se obișnui cât mai repede în noua postură, pilotul din Mangalia a concurat cu Norma M20F și în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă al Bulgaria, la Schumen, obținând o clasare pe treapta a doua a podiumului. „Weekend reușit! Prima etapă din Campionatul Național al Bulgariei de Hill Climb - locul 2 la Open! Mulțumesc partenerilor pentru susținere! Reșița, venim!“, a fost mesajul de pe Facebook al campionului, care, între 4 și 5 iulie, va participa la etapa secundă a CNVC, cea de la Reșița.

Al doilea din 47 de concurenți!


La Schumen, Emil Ghinea s-a clasat pe locul doi din 47 de participanți! „Am onorat invitația Federației Bulgare și voi mai participa la încă două etape în țara vecină. Am fost primit foarte frumos, iar organizatorii s-au purtat ireproșabil față de mine. Am acordat și un interviu la televiziunea națională a Bulgariei. Particip la etape, însă nu voi puncta în clasamentul de final de an. Am evoluat fără nicio miză, am luat-o mai mult ca un antrenament, pentru a mă acomoda cu mașina, care a mers bine. În plus, a fost și o ieșire din țară, benefică pentru mine“, a mai spus Emil Ghinea.     

Sursa foto: Facebook (Emil Ghinea)

Citește și:

Start în noul sezon Pilotul Emil Ghinea o ia pas cu pas cu bolidul Norma M20F în Campionatul Național de Viteză în Coastă (galerie foto + video)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii