Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep „O corecție usturătoare, din care trebuie să ne învățăm fiecare lecțiile”

ro

08 Dec, 2020 00:00 2494 Marime text
  • Phoenix CSU Simona Halep Constanța are trei victorii și două înfrângeri în primele cinci meciuri ale campionatului.
 

După ce a câștigat primele trei meciuri din ediția 2020/2021 a Ligii Naționale de baschet feminin, fiind pe locul trei după primul turneu, Phoenix CSU Simona Halep a înregistrat apoi două înfrângeri, în turneul secund, care au coborât echipa de pe litoral pe poziția a șasea, cu opt puncte.

Turneul al doilea s-a disputat la Târgoviște, iar Phoenix CSU Simona Halep a înregistrat rezultatele: 53-82 (6-24, 22-18, 11-23, 14-17) cu CSTBv CSU Olimpia Brașov și 47-72, la pauză 18-42, iar pe sferturi 14-26, 4-16, 16-14 și 13-16 cu CSM Târgoviște. În a doua partidă pentru formația dobrogeană au marcat: Denisa Fota - 14p, Denisa Vați - 8p, Nikia McDonald - 8p, Bianca Voica - Nagy - 6p, Denia Stewart - 6p, Jordan Hawkins - 3p și Alexandra Robotin Auier - 2p.

„Cu o primă repriză care poate fi explicată cu greu și un final de meci în care am abia am reușit cu greu să ne ridicăm la nivelul adversarelor noastre, finalul nu putea fi decât indicat de tabela de marcaj.

Mirajul primului turneu al sezonului a dispărut subit după aceste două zile și singurul lucru pe care îl putem face în momentul de față este să analizăm unde am greșit.
O corecție usturătoare, din care trebuie să ne învățăm fiecare lecțiile, astfel încât ea să nu se mai repete”, este mesajul de pe pagina de facebook a formației constănțene, după meciul cu CSM Târgoviște.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)


Citește și:

Phoenix CSU Simona Halep Constanța, eșec în duelul cu CSTBv CSU Olimpia Brașov

Căpitanul Phoenix CSU Simona Halep Constanța
Andreea Beldian, la o recuperare de a reuși primul triple-double


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii