Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, eşec şi în disputa cu FCC Baschet UAV Arad

ro

14 Feb, 2021 18:11 2796 Marime text
  • Formaţia constănţeană de baschet a disputat două meciuri la Arad contând pentru Liga Naţională.  

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a pierdut, astăzi, şi al doilea meci jucat la Arad, în Liga Naţională, 62-73 cu FCC Baschet UAV Arad.

Echipa de pe litoral a câştigat un sfert, unul s-a încheiat la egalitate, iar Phoenix CSU Simona Halep s-a aflat în avantaj la pauză, 38-35, dar, finalmente, câştig de cauză a avut clubul gazdă, sfertul trei făcând diferenţa.

Pe sferturi, scorul în meciul Arad - Constanţa a fost 20-23, 15-15, 27-15, 11-9.

Pentru echipa constănţeană au marcat T. Henderson - 18p, T. Wooten - 12p,  B. Voica-Nagy - 9p, S. Sutherland - 8p, A. Kelly - 8p, N. Mititelu - 5p şi B. Fota - 2p.      
 
În cealaltă partidă jucată la Arad, sâmbătă, Phoenix CSU Simona Halep a cedat cu 55-68 în faţa formaţiei CS U Cluj-Napoca.   
 
Turneul de la Arad nu ne-a adus rezultatele dorite, însă felul în care am evoluat ne-a demonstrat că suntem pe direcția bună. Și asta în condițiile în care în decurs de doar câteva zile am fost nevoiți să schimbăm aproape jumătate de echipă și staff-ul tehnic.
 
Tot în categoria lucrurilor pozitive trecem mai ales prestația de astăzi, mult îmbunătățită față cea din partida cu Universitatea Cluj, în condițiile în care am întâlnit formația de pe locul secund al clasamentului, FCC Baschet Arad.
 
Din păcate, cele trei reprize în care am fost egalele adversarelor noastre nu au fost suficiente pentru a produce surpriza, însă avem convingerea că lucrurile se vor îmbunătăți în perioada imediat următoare, este mesajul clubului constănţean.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii