Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe prima poziţie la copii şi cadeţi CSC Mihail Kogălniceanu, locul trei în clasamentul general la Cupa României de Taekwondo WT (galerie foto)

ro

18 Oct, 2018 00:00 3611 Marime text
Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu a participat cu succes şi la ediţia a 19-a a Cupei României la Taekwondo WT, care s-a disputat la Botoşani.
 
La întrecere au evoluat în jur de 500 de sportivi la categoria A şi 200 la categoria B, de la peste 30 de cluburi din întreaga ţară. „Competiţia a fost de excepţie, având în vedere că în acest an sărbătorim Centenarul Marii Uniri. Toate echipele au venit bine pregătite şi cu un număr mare de sportivi (Briliant Botoşani cu aproximativ 90 de luptători)“, a declarat Laurenţiu Palangă, antrenorul secţiei de Taekwondo WT de la CSC Mihail Kogălniceanu, din colectivul tehnic mai făcând parte instructorii Marian Olteanu şi Anda Badea.
 
CSC Mihail Kogălniceanu a participat cu 30 de sportivi la categoria A şi cu cinci la categoria B. La sfârşitul competiţiei, clubul constănţean a obţinut locul întâi atât la secţiunea juniori mici şi copii, cât şi la cadeţi. În ierarhia generală, pe toate secţiunile, CSC a primit trofeul pentru locul trei. Pe prima poziţie s-a clasat Briliant Botoşani, pe locul doi Real Botoşani, iar pe patru Steaua Bucureşti. „Reprezentanţii clubului nostru au luptat foarte bine, însă lipsa sportivilor la categoria juniori (doar trei) şi seniori (trei) a dus la acest rezultat în clasamentul general“, a mai spus Laurenţiu Palangă.
 
De la CSC Mihail Kogălniceanu, au urcat pe podium la competiţia de la Botoşani următorii: la categoria A - locul 1 - Denisa Gheondea, Cătălina Manucă, Cosmin Alexandru, Sergiu Gheondea, Andrei Mureşan, Alexandru Negruţ; locul 2 - Laurenţiu Pitorac, Miruna Scutariu, Ştefania Vintze, Cristina Olteanu, Cristina Guriuc, Ioana Tuşa, Vasilică Decusară, Răzvan Anghelide; locul 3 - Sara Zalinschi, Eduard Negruţ, Fabian Bujanschi, Ştefania Popa, Florin Cornea, Maria Rusu, Laura Aldea, Cristina Prisecaru, Alexandra Coteţ, George Vlădăreanu, Alexandru Cărare; la categoria B - locul 1 - Denisa Voicu; locul 2 - Marian Moroianu, Sebastian Ştefan.
 
„Per total, din 35 de sportivi de la CSC Mihail Kogălniceanu au urcat pe podium 28! Să sperăm că în anul 2019 vom avea cel puţin aceleaşi rezultate ca în acest an. Mulţumim pentru susţinere şi pentru ajutorul acordat Consiliului Local al comunei Mihail Kogălniceanu şi doamnei primar Anca Belu, ca şi Consiliului Local al comunei Nicolae Bălcescu şi domnului primar Dumitru Timofte“, a precizat Laurenţiu Palangă.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii