Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Partidă deschisă oricărui rezultat“ Apostol şi Bumbac revin în lotul Farului pentru meciul de la Brăila

ro

10 May, 2014 00:00 2541 Marime text
FC Farul susţine astăzi, de la ora 11.00, partida din deplasare cu CF Brăila, contând pentru etapa a cincea a play-out-ului Ligii a II-a. Aflaţi pe ultimul loc în clasament, cu şanse foarte mici de a mai scăpa de retrogradare din punct de vedere sportiv, „marinarii“ au un moral bun înainte de acest meci, ţinând cont de prestaţia reuşită din etapa trecută, cu Dunărea Galaţi, când tinerii folosiţi de antrenorul Ştefan Nanu au obţinut un punct (0-0), punând capăt seriei negre de şapte înfrângeri la rând din campionat.

CF Brăila ocupă momentan ultima poziţie care duce în Liga a III-a, concurând în continuare cu şanse la menţinerea în eşalonul secund. „Vom avea un meci greu, dar care este deschis oricărui rezultat. Şi noi, şi adversarii noştri suntem în goană după puncte. Băieţii s-au dăruit cu Dunărea Galaţi, iar dacă vom fi pragmatici, fructificând spaţiile libere şi greşelile brăilenilor, putem încheia meciul neînvinşi“, a spus Ştefan Nanu. Principalul Farului nu se va putea baza astăzi pe portarul Vlad Neagu (căpitan cu Dunărea Galaţi), care s-a accidentat în această confruntare, dar revin experimentaţii Apostol (care şi-a ispăşit etapa de suspendare) şi Bumbac, refăcut în urma problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Chiar şi aşa, Nanu are în continuare dificultăţi legate de efectiv, astfel că a apelat şi pentru acest meci la componenţi ai echipei de juniori A, oprindu-i în lot pe Alexandru Muscă, Bogdan Meleandră şi Stere Caciandone.
Astăzi, în play-out, tot de la ora 11.00, se mai joacă o partidă, Dunărea Galaţi - Gloria Buzău, în vreme ce ultimul meci al rundei, Unirea Tărlungeni - Rapid CFR Suceava, a fost programat marţi, 13 mai, de la ora 11.00. Clasament: 1. Buzău - 24p, 2. Tărlungeni - 24p, 3. Suceava - 20p, 4. Brăila - 19p, 5. Galaţi - 16p, 6. Farul - 10p. În Liga a III-a cad ultimele trei echipe din această ierarhie.

„Să nu-i transfere, că păţesc ca noi!”

„Îmi doresc să câştigăm la Brăila, ca tinerii noştri să prindă mai multă încredere. Mi-a plăcut cum au jucat cu Dunărea Galaţi. Au avut mai multă dăruire faţă de cei folosiţi anterior. După rezultatele pe care le-am înregistrat până acum, nu mai sunt şanse de evitare din punct de vedere sportiv a retrogradării, dar, atâta timp cât nu suntem picaţi matematic, încă sperăm. Dacă jucătorii vor avea în continuare aceeaşi determinare ca la partida cu Galaţi, obiectivul de menţinere în Liga a 2-a nu ar mai părea imposibil”, a declarat Giani Nedelcu, patronul Farului. Acesta s-a declarat dezamăgit de jucătorii experimentaţi, cu nume, pe care Farul i-a transferat, dar care nu au dat satisfacţie. „Ne-am făcut de râs. Avertizez echipele care vor dori să-i transfere pe cei care au plecat de la noi sau care vor pleca. Să nu-i transfere, că păţesc ca noi! Strică grupul asemenea  fotbalişti. Au pretenţii, au primit salarii mari, dar nu dau randament”, s-a plâns Giani Nedelcu.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii