Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Ioan Ovidiu Sabău, director tehnic la Universitatea Cluj

ro

02 Jan, 2023 18:06 1221 Marime text


Echipa de fotbal din Superligă Universitatea Cluj are în mod oficial o nouă conducere tehnică, staff-ul fiind condus de Ioan Ovidiu Sabău, ca director tehnic.
 
Acesta revine la gruparea clujeană și va coordona activitatea sportivă a clubului.
 
De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă și Dan Didiță, iar Romario Pires rămâne la echipă și va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie.
 

Cariera de fotbalist a lui Ioan Ovidiu Sabău a început în alb și negru, fiind crescut la centrul de copii și juniori al Universității Cluj. A debutat în tricoul primei echipe în 1985, jucând până în 1988, când a fost transferat de ASA Târgu Mureș.

Revenirea sa la ”U” de la începutul sezonului 2000/2001 a coincis cu primii pași în antrenorat. În acel an, echipa trecea printr-un moment dificil după retrogradarea în liga a III-a, iar Ioan Ovidiu Sabău s-a întors alături de „studenți” ca antrenor-jucător și a reușit promovarea în al doilea eșalon.

În total, Ioan Ovidiu Sabău a strâns 56 de prezențe în tricoul Universității Cluj în toate competițiile, marcând 10 goluri. A mai jucat pentru echipe precum Feyernoord, Brescia, Reggiana, Rapid București și Gaz Metan Mediaș, se arată, printre altele, pe site-ul oficial al Universității Cluj.


Sursa foto: Facebook (Universitatea Cluj)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii