Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul antrenor principal al Dinamo 2 Bucureşti şi-a început cariera de tehnician la Viitorul Constanţa

ro

04 Apr, 2021 10:36 3195 Marime text
 
  • Fost portar, Sorin Colceag a făcut parte din lotul dinamoviștilor în sezonul 1989-1990, alături de Bogdan Stelea și Costel Câmpeanu.
 
Noul antrenor principal al echipei de Liga a 3-a Dinamo 2 București este Sorin Colceag, a anunțat directorul general interimar Constantin Eftimescu, pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.
 
În vârstă de 49 de ani, deţinător al licenţei Pro, Sorin Colceag a activat ultima oară în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la Rapid București.
 
Colceag şi-a început cariera de tehnician la Viitorul Constanța, cu pregătirea portarilor, a fost secund la Universitatea Cluj și antrenor principal la Gloria Popești Leordeni, Metaloglobus, România U-16, România U-17 și Zimbru Chișinău.
 
Fost portar, Sorin Colceag a făcut parte din lotul dinamoviștilor în sezonul 1989-1990, alături de Bogdan Stelea și Costel Câmpeanu, când Dinamo București a câștigat eventul în România și a jucat o semifinală de Cupa Cupelor sub conducerea lui Mircea Lucescu.
 
Noul tehnician al echipei secunde a lui Dinamo a debutat cu dreptul pe banca roș-albilor, în victoria cu 5-0 a noii sale echipei din partida contra Concordiei 2 Chiajna, care s-a jucat pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 14-a din Liga 3.
  
Sursa foto (cu rol ilustrativ): frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii