Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România a pierdut la scor meciul cu Turcia. Cinci convocaţi de la Academia Hagi. Câţi au jucat

ro

17 Jan, 2018 00:00 2034 Marime text
Echipa naţională de fotbal Under-17 a României a pierdut la scor, 2-6, disputa amicală cu selecţionata similară a Turciei, jucată, ieri, în Antalya, pe stadionul din incinta „Emirhan Sports Complex“ din Side.
 
Golurile tricolorilor au fost marcate de Mitrea (29) şi Iulian Ilie (52). Joi, 18 ianuarie, se va disputa cea de-a doua partidă de verificare dintre cele două selecţionate. Pentru această dublă, selecţionerul României, Sorin Colceag, a convocat şi cinci fotbalişti de la Academia Hagi: portarul Alexandru Şerban, fundaşii Alex Georgescu şi Antonio Vlad şi mijlocaşii Alexandru Negrean şi Bogdan Călin. Dintre aceştia, în primul meci cu Turcia au fost folosiţi Vlad (din minutul 20, în urma accidentării unui coleg), Georgescu şi Negrean (din primul minut al părţii secunde).
 
„Această partidă ne-a arătat că avem în continuare multe minusuri, care trebuie rezolvate până la Turul de Elită“, a declarat Sorin Colceag, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Stagiul din Turcia, încheiat cu cele două amicale cu ţara gazdă, este penultimul al reprezentativei Under-17 înainte de Turul de Elită, programat între 22 şi 28 martie, în Ungaria. Tricolorii fac parte din grupa 7, urmând a se duela cu Israel (pe 22 martie), cu Ungaria (pe 25 martie) şi cu Slovenia (pe 28 martie). Turneul final este găzduit de Anglia.
 
Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii