Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Louis Munteanu, de la Academia Hagi, a marcat pentru echipa naţională

ro

11 Feb, 2017 00:00 4564 Marime text
Tânărul atacant Louis Munteanu, de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, a înscris un gol în victoria cu 2-1 a echipei naţionale Under-16 a României din meciul amical cu Cipru, disputat în Insula Afroditei. Reuşitele partidei le-au aparţinut lui L. Munteanu (4), Albu (80), respectiv Tzionis (58).
 
România (selecţioner, Sorin Colceag) a disputat în Cipru un stagiu de pregătire, care a cuprins şi două partide de verificare. Prima s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar în a doua s-a impus România. Pentru dubla cu Cipru, dar şi pentru alte două partide de verificare, contra selecţionatei U-15 a Italiei, în lotul României au fost convocaţi opt jucători de la Academia Hagi: Paul Alexandru Şerban - portar; Antonio Vlad, Vlăduţ Cristian Ştefănescu, Alex Gabriel Georgescu - fundaşi; Ionuţ Bogdan Călin, Aron Robert Girsik, Răzvan Bogdan Matiş - mijlocaşi; Louis Munteanu - atacant. În a doua dispută cu Cipru, echipa României a fost: Şerban (cpt) - Grigoraş, Ştefănescu, Dumitrescu - Georgescu (52 Nedelcu), Albu, Mărginean (62 Vlad), June (62 Chiorean) - Mitran (52 Matiş) - Munteanu (62 Girsik), Toma (77 Bodea).
 
Stagiul din Cipru s-a încheiat în acest weekend, iar fotbaliştii rămân în cantonament la Buftea, pentru cele două partide cu Italia de săptămâna viitoare. Prima confruntare se va disputa la Buftea, marţi, 14 februarie, de la ora 15.00, putând fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al FRF TV. Cel de-al doilea joc va avea loc joi, 16 februarie, de la ora 11.00, pe acelaşi teren.
 
Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, reprezentativa tricoloră (care e alcătuită din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001) se pregăteşte pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 - Anglia 2018. În perioada 23 - 29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 şi cele mai bune patru dintre formaţiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (Turul de Elită).
 
Sursa foto: Facebook (Louis Munteanu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii