Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Ne vrem identitatea înapoi!“ Licitaţie pentru marca şi palmaresul FC Farul. SSC Farul a deschis un cont pentru donaţii

ro

16 Dec, 2017 00:00 2185 Marime text
Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa - în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, vinde la licitaţie publică cu strigare marca (culori, siglă) şi palmaresul. Preţul de pornire a licitaţiei este de 3.150 de euro, exclusiv TVA. Potrivit licitatiapublica.ro, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi (lucrătoare), de la ora 15.00, începând cu data de 19 decembrie a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada Cibinului nr. 8.
 
Echipa de pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a de fotbal, SSC Farul Constanţa, înfiinţată anul trecut, pentru a ţine în viaţă spiritul farist, după ce FC Farul a intrat în faliment, se pregăteşte pentru a participa la licitaţie şi în acest sens, sub mottoul „Ne vrem identitatea înapoi!“, a deschis un cont în care se pot face donaţii pentru strângerea banilor necesari. La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie. Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 100 de euro reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei. Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei. Caietul de sarcini poate fi obţinut zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.

„A venit momentul pe care îl aşteptăm de atâta timp!“

Contul deschis de SSC Farul este RO14 RZBR 0000 0600 1913 1742. „Băieţi, a venit momentul pe care îl aşteptăm de atâta timp! Licitaţia pentru culori şi palmares începe de la 3.150 de euro. Până luni, avem nevoie de aproximativ 1.000 de euro pentru cumpărarea caietului de sarcini şi înscrierea la licitaţie. Sunt suporteri dintre noi care ar putea să plătească întreaga sumă, dar nu despre asta este vorba. Hai să încercăm să ne mobilizăm şi să strângem câte puţin de la fiecare. A venit momentul să ne dovedim susţinerea pentru culori şi altfel decât doar din tribună. Să arătăm că Farul suntem noi!“, este un îndemn al suporterilor.

„Putem câştiga această luptă!“

Pe pagina de Facebook a SSC Farul a fost postat următorul mesaj: „Stimaţi suporteri farişti! Suntem în faţa uneia dintre cele mai importante lupte din acest sezon! De data aceasta, nu este vorba despre o competiţie sportivă, ci despre însăşi identitatea noastră ca suporteri şi club! Atunci când am pornit acest proiect, am prevăzut încă din statutul Asociaţiei, la rubrica Obiective principale, şi recuperarea semnelor identitare ale clubului FC Farul - marcă (siglă + culori), palmares. Aşa cum am afirmat, ne aşteaptă o luptă în care principalul nostru adversar este timpul. Până luni, 18.12.2017, ora 15.00, trebuie să depunem la sediul lichidatorului judiciar, CC INSOL SPRL, sumele necesare pentru achitarea taxei de participare la licitaţie, achiziţionarea caietului de sarcini şi garanţia de 20% din preţul de pornire de 3.150 de euro (630 de euro). Decizia de a fi scoase la licitaţie marca şi palmaresul Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa ne-a bucurat şi ne-a surprins în acelaşi timp. Pe de-o parte, aşteptam cu înfrigurare ca această licitaţie să fie organizată cât mai curând, pe de altă parte, ne aşteptam ca procedurile să se prelungească pentru un termen nedeterminat. Putem câştiga această luptă! Suntem principalii interesaţi de achiziţionarea propriei istorii şi trebuie să facem tot ce ţine de noi pentru a o redobândi! Înainte să se fi pronunţat definitiv falimentul clubului, suporterii au afişat în mai multe rândul mesajul: «Istoria nu are valoare financiară!». Astăzi, ne vedem contrazişi. Anii noştri de pasiune şi anii de glorie ai Farului în Liga 1 au fost evaluaţi la valoarea de pornire de doar 3.150 de euro. Vă rugăm să sprijiniţi acest demers, după posibilităţi, pentru a recupera ceea ce ne aparţine de drept! În acest sens, SSC Farul a deschis un cont în care puteţi face donaţii pentru siglă, palmares şi culorile FC Farul: RO14 RZBR 0000 0600 1913 1742. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“.

UPDATE:

SSC Farul a informat că a achitat taxa de înscriere la licitație și contravaloarea caietului de sarcini. În continuare, se strâng bani pentru depunerea garanției de participare.   
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)

 Citeşte şi:

Care e preţul de pornire şi cine poate participa: Marca şi palmaresul FC Farul sunt scoase la licitaţie! 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii