Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:29 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne vrem identitatea înapoi!“ Licitaţia pentru brandul FC Farul. SSC Farul Constanţa face unele sugestii

ro

23 Jan, 2018 00:00 1810 Marime text
Prima licitaţie pentru marca (culori, siglă) şi palmaresul FC Farul (club aflat în faliment) nu a avut un câştigător, după ce Eugen Pâlcu nu a achitat până la data-limită suma de 904.450 de lei plus TVA. În această situaţie, următorul pas va fi convocarea comitetului creditorilor FC Farul, în care să se discute o nouă strategie pentru următoarea licitaţie.
 
La prima licitaţie a participat şi SSC Farul Constanţa, echipa înfiinţată în vara anului 2016 de suporteri ai FC Farul pentru a ţine în viaţă spiritul farist. SSC Farul vrea să obţină semnele identitare ale FC Farul şi va participa şi la proxima licitaţie, dar are unele sugestii în legătură cu procedura de licitaţie.
 
„Având în vedere faptul că dl Eugen Palcu nu a efectuat plata pentru brandul FC Farul până la data-limită impusă (18.01.2018) şi în lumina informaţiilor apărute în presa locală privind revizuirea procedurii de licitaţie, clubul Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să facă publice următoarele sugestii:
• completarea documentelor de calificare a potenţialilor ofertanţi şi cu o declaraţie pe proprie răspundere privind destinaţia şi modul de utilizare a siglei şi a palmaresului în cazul dobândirii acestora, astfel încât să fie restricţionat accesul persoanelor rău-voitoare ce vizează doar tergiversarea acestui proces;
• completarea caietului de sarcini cu următoarele informaţii de ordin tehnic: perioada la care se referă palmaresul scos la licitaţie, cu precizarea în clar a anilor între care acesta este cuprins.
 
Aşa cum am afirmat şi cu alte prilejuri, suntem principalii interesaţi de redobândirea însemnelor identitare ale FC Farul. De asemenea, dorim să reiterăm convingerea noastră fermă că singurii care pot emite pretenţii la achiziţionarea sau deţinerea acestui palmares pot fi doar cei care au contribuit la făurirea lui. Acţiunile şi declaraţiile noastre publice reprezintă o garanţie a faptului că eforturile noastre sunt bazate pe cele mai bune intenţii şi pe faptul că suntem capabili să onorăm istoria clubului-fanion al Dobrogei aşa cum se cuvine. Ne vrem identitatea înapoi! SSC Farul, singura şi adevărata continuatoare a CS FC Farul Constanţa! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată într-o postare pe o reţea de socializare.
 
La meciul amical SSC Farul - Abatorul Slobozia 0-2, fanii echipei de pe litoral au afişat un banner cu mesajul „Pasiunea transformă istoria în legendă. Ne vrem identitatea înapoi!“. La finele partidei, fotbaliştii SSC Farul şi fanii au făcut o poză pe teren cu bannerul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii