Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoționante. Cristian Ganea a jucat ultimul meci pe teren propriu pentru FC Viitorul. Ce a primit în dar (galerie foto)

ro

12 May, 2018 09:48 2376 Marime text
Partida cu Poli Iași a fost una specială pentru Cristian Ganea, care a disputat ultimul său meci în tricoul negru-albastru în fața propriilor suporteri.

După trei sezoane petrecute la FC Viitorul, în care a reușit să câștige și titlul național, disputând 102 meciuri în toate competițiile pentru formația constănțeană, Cristian Ganea și-a luat la revedere de la suporterii alături de care a cunoscut cele mai frumoase momente din cariera de jucător.

Din sezonul viitor, jucătorul va evolua în Primera Division, la celebrul club Athletic Bilbao.

Înainte de începerea meciului cu Poli Iași, pe gazon, conducerea clubului constănțean i-a oferit lui Ganea un coș cu flori și un tricou personalizat, care să îi aducă aminte de toate moemntele speciale petrecute la Viitorul.

Suporterii i-au mulțumit de asemenea prin numeroase scandări și aplauze, atât înainte, cât și în timpul meciului, iar la final Ganezu' i-a salutat pe fiecare în parte.

La finalul partidei, Ganea a fost sărbătorit de colegi pentru cei trei ani petrecuți în tricoul negru-albastru. A fost un moment extrem de emoționant în special pentru Ganezu' care nu şi-a putut stăpâni lacrimile în vestiar. Colegii i-au scandat numele, l-au ridicat în aer şi i-au urat mult succes la viitoarea echipă.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii