Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minifotbal Constanța Arsenal Inel II, campioană pentru a doua stagiune la rând. Trei premii speciale pentru „tunari“ (galerie foto)

ro

07 Aug, 2021 00:00 3699 Marime text

 
  • În meciul decisiv pentru stabilirea campioanei, Arsenal Inel II a dispus de Squadra Viola.
  • „Tunarii“ au fost conduși cu 1-0 și 2-1, dar la final au avut un avantaj de patru goluri.
  • Arsenal a avut un play-off perfect și a recuperat diferența față de primul loc.
 
Sezonul 2020/2021 al Ligii 1 constănțene la minifotbal s-a încheiat tot cu succesul echipei Arsenal Inel II, care și-a menținut astfel titlul. În meciul decisiv pentru stabilirea campioanei, Arsenal Inel II a dispus la diferență de patru goluri de Squadra Viola, în etapa a cincea din play-off, ultima a campionatului.
 
În meciul desfășurat pe terenul mare al Bazei Sportive Atletic Club din Constanța, Arsenal Inel II a câștigat cu 8-4 (4-2) și a declanșat fiesta. „Campioana en titre, Arsenal Inel II, și-a respectat blazonul și a tranșat duelul în favoarea sa, la capătul unui meci în care adversara a sperat într-un rezultat favorabil doar în primele minute ale întâlnirii, atunci când a condus cu 1-0 și 2-1. Dar forța ofensivă a „tunarilori” constănțeni s-a dovedit letală, iar defensiva adversă nu a mai rezistat. Iulian Voinea a egalat la unu, apoi dubla lui Cezar Beșleagă a adus formația noastră în avantaj, pentru ca Edis Abibula să stabilească scorul la pauză, 4-2 pentru Arsenal Inel II. În repriza a doua nu au mai existat emoții în tabăra campionilor, care au mai înscris de patru ori, prin golgheterul Mihai Zugravu, autorul unei duble, Iulian Voinea și Alexandru Vieru. rezultatul final al confruntării fiind 8-4 în favoarea echipei Arsenal Inel II Constanța, care a cucerit astfel, pentru al doilea sezon consecutiv, titlul“, se arată pe pagina de Facebook a formației campioane.

 
Lotul campionilor

 
În acest meci, Arsenal Inel II (președinte - Marius Păuna, antrenor și conducător - Constantin Caracostea, director sportiv - Ionuț Caracostea) a înscris pe foaia de arbitraj următorii jucători: Cristian Siminicianu, Bogdan Oarză și Adrian Lungu - portari, Ştefan Soldat (cpt.), Bogdan Evdochim, Marius Jalbă, Cristian Mihăilă, Iulian Voinea, Cezar Beșleagă, Alexandru Vieru, Edis Abibula și Mihai Zugravu. De-a lungul sezonului 2020-2021, pentru Arsenal Inel II au mai jucat Leo Gheorghe, Alexandru Ghiţă, Cristian Dobriță, Cristian Mujdei și Adrian Decu.

 
Un play-off perfect

 
„Le mulțumesc băieților pentru modul în care au luptat și pentru că au crezut până la capăt în victoria finală. Am avut un play-off perfect și am recuperat diferența față de primul loc, demonstrând că suntem cea mai valoroasă formație din campionat. Urmează o binemeritată vacanță. Ne dorim să avem evoluții la fel de bune și în viitor și să obținem rezultate notabile și la turneele naționale”, a declarat Constantin Caracostea.

 
Cezar Beșleagă, cel mai bun jucător

 
Celelalte rezultate din ultima etapă a turneului play-off au fost: FC Liga Militarilor Profesioniști (LMP) - Trocadero 3-0 și TTS Operator - AS Wolf 2015 3-0. Clasamentul final în ediția 2020-2021 arată astfel: 1. Arsenal Inel II - 77p (golaveraj 42-16), 2. Squadra Viola - 74p (13-14), 3. Trocadero - 63p (17-20), 4. TTS Operator - 56p (12-14), 5. LMP - 54p (14-12), 6. AS Wolf - 49p (13-35). Echipei Arsenal Inel II i-au fost acordate și trei premii speciale: cel mai bun jucător al campionatului - Cezar Beșleagă; golgheterul campionatului - Mihai Zugravu; cel mai „tânăr” portar al campionatului - Adrian Lungu (51 de ani).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu formația campioană. Sursa foto: Facebook (Arsenal Inel II)

 
Citește și:
 
Arsenal Inel II, de la extaz la agonie în meciul cu Borussia. Iulian Voinea, cel mai bun constănţean. Cadou la aniversare (galerie foto)
 
Mihai Zugravu, golgeterul competiţiei
Arsenal Inel II, campioana Ligii 1 la minifotbal pe judeţul Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii