Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minifotbal Campioana CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța a fost aproape de calificarea la turneul final

ro

14 Jun, 2023 10:03 1637 Marime text
 
Campioană a Constanței la minifotbal pentru încă un sezon (al patrulea la rând), CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța a avut o evoluție apreciată la Superliga României, competiție rezervată campioanelor județene și desfășurată la Iași, la care formația de pe litoral a încheiat sezonul 2022/2023.
 
CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța a fost foarte aproape de calificarea la turneul final al Campionatului Național, clasându-se în primele 12 la turneul de la Iași, după 1-2 în ultimul meci, cu ACS Raal Bistrița, partidă în care golul echipei de la malul mării a fost marcat de Edis Abibula.
 
Anterior, echipa constănțeană se clasase pe locul întâi în grupa A, iar apoi jucase alte două partide.
 
Prima poziție în seria preliminară a fost adusă de rezultatele: 3-3 cu ACS Arsenal 2021 Iași (au marcat: Edis Abibula 2 - un gol din lovitură de la 10 m și Tănase Halep) și 1-2 la loviturile de departajare (a înscris Adrian Benciu, au ratat: Edis Abibula și Cezar Beșleagă; portarul Adrian Lungu a apărat o lovitură de la 7 m); 10-0 cu ACS Sporting Tigers Vaslui (au marcat: Tănase Halep 3, Mihai Zugravu 2, Bogdan Evdochim, Cezar Beșleagă, Adrian Benciu, Fineas Roată și un autogol); 5-1 cu FC Bucovina Botoșani (au înscris: Mihai Zugravu 3, Cezar Beșleagă, Marius Jalbă).
 
În optimi, CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța a cedat cu 0-2 în disputa cu una dintre favoritele întrecerii, ACS Luxury Team București, jucând apoi în turneul locurilor 9-16, în care au înregistrat o victorie, 4-2 cu FC Bucovina Botoșani (au marcat: Mihai Zugravu, Cezar Beșleagă, Alexandru Ghiță, Edis Abibula), și un eșec, 1-2 cu ACS Raal Bistrița.
 

Formația noastră a avut o comportare onorabilă la Iași, fiind foarte aproape de calificarea la turneul final al Campionatului Național de la Bistrița, este mesajul CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța.

 
La Iași au evoluat jucătorii: Mihail Moraru și Adrian Lungu - portari, Ștefan Soldat, Bogdan Evdochim, Adrian Benciu, Marius Jalbă, Alexandru Ghiță, Cezar Beșleagă, Edis Abibula, Fineas Roată, Mihai Zugravu și Tănase Halep - jucători de câmp. Staff-ul campionilor la Superliga României a fost alcătuit din Constantin Caracostea, Marius Păuna și Ionuț Caracostea.
 
Sursa foto: Facebook (Arsenal Inel II)
 
Citește și:

 
Minifotbal. Liga 1 Constanța
CFR Arsenal Inel II, campioană a treia oară la rând, fără înfrângere! Mihai Zugravu, jucătorul sezonului (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii