Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferit de Denis Alibec Tricou de la Națională, cu semnăturile tricolorilor, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea

ro

03 Oct, 2022 16:49 2490 Marime text


Denis Alibec, atacantul Farului Constanța și al echipei naționale, se implică în strângerea de fonduri pentru susținerea lui Iulian Voinea, caporal la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, unul dintre jucătorii echipei de minifotbal CS CFR Arsenal Inel II, campioana județului Constanța, dar și jucător la echipa Gloria Albești, din Liga a 3-a.

Iulian Voinea a suferit un nedorit accident în urma căruia trebuie să lupte pentru ca să fie învingător! Alibec o oferit un tricou de joc al echipei naționale, cu semnăturile tricolorilor, care este scos la licitaţie până la data de 8 octombrie, ora 22.00. Mulţumim, Denis Alibec!

Prețul de pornire al licitației este de 300 de lei, se arată pe pagina de Facebook Arsenal Inel II, acolo unde are loc licitația.


De asemenea, cei care doresc să sprijine financiar o pot face în contul deschis la Banca Transilvania pe numele Voinea Iulian - RO81BTRLRONCRT0386869701.

Sursa foto: Facebook (Arsenal Inel II)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii