Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr depistat cu petarde asupra lui la meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova! Incredibil unde a ascuns obiectele pirotehnice

ro

07 Feb, 2023 11:03 1275 Marime text
Foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis ConstanțaUn tânăr a fost depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, luni, 06 februarie, a.c., pe timpul accesului în arena Academia de Fotbal ,,Gheorghe Hagi”, asupra a trei suporteri fariști, jandarmii Grupării Mobile Constanța și agenții fimei de pază care asigurau măsurile de ordine, au depistat la momentul accesului în incinta stadionului un tânăr de 22 de ani care aveau ascunse în lenjeria intimă un număr de 4 petarde.

De asemenea, alți 2 tineri de 20, respectiv 21 de ani, au fost depistați având ascunse în compartimente speciale al rucsacului un număr de 3 torțe pe care intenționau să le folosească în incinta stadionul pe timpul desfășurării meciului.

„Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor de către organele abilitate pentru încălcarea prevederilor Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive și ale Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.

Reamintim suporterilor că, în conformitate cu prevederile Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani și dispunerea faţă de învinuit ori inculpat a măsurii de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani.”

Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au precizat reprezentanții Grupării Mobile Tomis. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii