Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micile gimnaste de la CS Victoria Cumpăna, noi medalii la Naționale. „Suntem mândri de performanțele acestor minunate sportive!“ (GALERIE FOTO)

ro

17 May, 2022 00:00 1637 Marime text

 
  • Clubul din județul Constanța a fost reprezentat de trei sportive, toate cucerind medalii, șase în total.
 
Gimnastele Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula, au participat cu succes și la Campionatul Național de junioare IV, desfășurat în județul Brașov, la Ghimbav.
 
Într-o întrecere în care au fost prezente 13 cluburi, fetele de la Cumpăna au reușit să obțină șase medalii. Clubul din județul Constanța a fost reprezentat de trei sportive de la secția de gimnastică ritmică, toate cucerind medalii, astfel: Elena Cășăriu - patru medalii (trei de aur și una de argint), Banciu Sofia - o medalie de argint și Ioana Vasiliu - o medalie de bronz.
 
„Felicitări pentru efortul depus, pentru implicare, pentru dragostea și pasiunea cu care vă dedicați acestui sport. Felicitări profesorilor și părinților pentru dăruire și răbdare. Suntem mândri de performanțele acestor minunate sportive și pentru asta vă mulțumim!”, a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Start-up Sport Live)
 
Citește și:
 
„Vă iubim și vă susținem“
Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au urcat de 20 de ori pe podium la Cupa „Irina Deleanu” (GALERIE FOTO)

 
O micuță gimnastă din Ucraina se pregătește alături de componentele grupei de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii