Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O micuță gimnastă din Ucraina se pregătește alături de componentele grupei de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna

ro

14 Mar, 2022 18:53 2492 Marime text
Moroz Zlata, Sursa foto: Facebook/ Club Sportiv Victoria CumpanaMica gimnastă Moroz Zlata (2015) din orașul Odesa-Ucraina, se pregătește alături de componentele grupei de gimanstică ritmică a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna.


Micuța gimnastă este legitimată la CS Advance-Odesa, datorită situației din Ucraina, a fost nevoită sa se refugieze împreună cu mama sa, în România.

 


Începând de astăzi, 14 MARTIE 2022, mica gimnastă MOROZ ZLATA (2015) din orașul ODESA-Ucraina, se pregătește alături de componentele grupei de gimanstică ritmică a CLUBULUI SPORTIV VICTORIA CUMPĂNA, coordonate de antrenoarele noastre, VLAD ELENA și CERBULA LUIZA


Micuța gimnastă este legitimată la CS ADVANCE-ODESA, datorită situației din Ucraina, a fost nevoită sa se refugieze împreună cu mama sa, în România.


Îi urăm bun venit și multe reușite !, transmit reprezentanții Clubului Sportiv Victoria Cumpăna. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii