Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miami Open, un nou turneu la care joacă Simona Halep. În ce fază ar putea-o întâlni pe Emma Răducanu

ro

22 Mar, 2022 00:00 2119 Marime text

 
  • În vârstă de 30 de ani și clasată pe locul 19 mondial, jucătoarea din Constanța are liber în primul tur.
 
După Indian Wells, turneu la care s-a oprit în semifinale, Simona Halep participă la o nouă întrecere în SUA, Miami Open, care se va desfășura, pe suprafață hard, în intervalul 22 martie - 3 aprilie.
 
Turneu de categorie WTA 1000, openul de la Miami oferă premii în valoare totală de 8.369.455 dolari. Simona Halep (30 de ani, locul 19 mondial) are liber în primul tur, iar în runda secundă jucătoarea din Constanța va întâlni învingătoarea din meciul Greet Minnen (Belgia, 24 de ani, 81 WTA) - Daria Saville (Australia, 28 de ani, 249 WTA). În cazul unei victorii în turul doi, Simona ar putea juca în runda următoare, „16“-imile de finală, cu britanica (dar având rădăcini românești) Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA), dacă aceasta va câștiga în runda a doua meciul dintre de Katerina Siniakova (Cehia, 25 de ani, 53 WTA) și o jucătoare venită din calificări.
 
Simona Halep nu a câștigat până acum turneul de la Miami, iar, dacă s-ar impune și în „16“-imi, constănțeanca ar putea da în optimi peste Karolina Pliskova (Cehia, 30 de ani, 8 WTA). Emma Răducanu a devenit celebră după ce, în 2021, a câștigat US Open la numai 18 ani, devenind astfel prima jucătoare venită din calificări care triumfă într-un turneu de Grand Slam.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep)
 
Citește și:
 
Billie Jean King Cup
Simona Halep, în echipa României pentru meciul cu Polonia. Horia Tecău debutează în noua funcție

 
Simona Halep a ratat calificarea în finala Indian Wells 2022
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii