Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:42 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mergeţi, mâine, la meciul FC Viitorul - Apoel Nicosia, din Liga Campionilor? Iată ce trebuie să ştiţi!

ro

25 Jul, 2017 09:48 2006 Marime text
Stadionul central al Complexului Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, găzduieşte, mâine, de la ora 21.00, meciul dintre campioanele României şi Ciprului, FC Viitorul, respectiv Apoel Nicosia.

Partida contează pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor şi va fi transmisă în direct de TVR1.

Măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor vor fi asigurate de peste 160 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa, cu sprijinul Poliţiei Ovidiu şi ISU Dobrogea.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor li se solicit să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.
 
Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportive.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 de lei (la tribuna I), 75 de lei (la tribuna a II-a) şi 25 de lei (la peluza I şi a II-a).

O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.

Acestea se pot procura prin reţeaua Eventim: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

Pe site-ul Eventim.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. 

De asemenea, FC Viitorul vine în sprijinul suporterilor constănțeni, care doresc să-și achiziționeze bilete de acces de la casele de bilete ale stadionului Central pentru confruntarea din turul III preliminar al Ligii Campionilor dintre FC Viitorul și APOEL Nicosia.
 
Pentru că au fost numerose cereri în acest sens, conducerea grupării constănțene a decis să deschidă casele de bilete de la stadionul central în ziua disputării partidei. Astfel, miercuri (26 iulie), începând cu orele 17.00, se vor deschide casele de bilete de la stadion.

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion Ovidiu.

Autocarul va pleca miercuri, 26 iulie, la ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Ti-a placut articolul?

Comentarii