Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:44 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Jianu, Alexandru Giurgiu şi Bogdan Olaru sunt la Constanţa FC Farul l-a ofertat şi pe Alexandru Grigoraş

ro

30 Jan, 2015 00:00 2604 Marime text
Trei dintre jucătorii pe care FC Farul doreşte să-i achiziţioneze, atacantul Marius Jianu, fundaşul stânga Alexandru Giurgiu şi portarul Bogdan Olaru, au ajuns la Constanţa şi s-au şi pregătit cu „marinarii“.
 
Discuţii sunt şi cu alte două vârfuri, Alexandru Grigoraş şi Cristian Pantelie. În vârstă de 25 de ani, Alexandru (fost junior al Farului şi fiul antrenorului Petre Grigoraş) a activat ultima dată la FC Braşov, club de care s-a despărţit de câteva zile. „Oficialii Farului i-au făcut o ofertă lui Alex. Acesta încă nu a dat un răspuns, însă, în cazul unui proiect serios, n-ar zice nu. În principiu, ar dori să se întoarcă la Farul, club la care a jucat de la nouă ani“, a declarat Petre Grigoraş, dorit şi el de conducerea Farului, în staff-ul tehnic. Cristian Pantelie (29 de ani) a mai jucat la Farul, inclusiv în Liga 1.
 
Astăzi, de la ora 12.00, la club se va desfăşura Adunarea Generală Ordinară a membrilor fondatori ai CS FC Farul, o şedinţă în care va fi stabilită noua organizare a clubului. Potrivit unor informaţii, Consiliul Judeţean Constanţa va deţine 51% la Farul. Actualul patron, Giani Nedelcu, va fi preşedintele Consiliului Director, iar Nicuşor Constantinescu, şeful CJC, va fi preşedintele Consiliului de Administraţie. După ce totul se va limpezi la club din punct de vedere organizatoric, Petre Grigoraş poate discuta concret revenirea la Farul.
 
Astăzi, se va stabili şi ce vor face „marinarii“ mâine, în ce priveşte jocul de la ora 10.00. Dacă nu se va perfecta o întâlnire cu o echipă de Liga a IV-a din judeţul Constanţa, va avea loc un meci-şcoală, găzduit de terenul sintetic din complexul sportiv al Farului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii