Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Marca şi palmaresul FC Farul Constanţa sunt scoase iar la licitaţie. S-a stabilit noua dată

ro

19 Mar, 2018 15:26 3722 Marime text
După ce prima licitaţie, de pe 19 secembrie 2017, nu a avut un câştigător, întrucât Eugen Pâlcu nu a achitat în termenul legal suma de 904.450 de lei plus TVA, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa - în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, organizează o nouă licitaţie, pentru a vinde la licitaţie publică cu strigare marca (culori, siglă) şi palmaresul.
 
Preţul de pornire a licitaţiei este de 5.000 de euro, exclusiv TVA. Potrivit licitatiapublica.ro, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi (lucrătoare), de la ora 14.00, începând cu data de 27 martie a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, str. Cibinului nr. 8.
 
La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie.

Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 100 de euro reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei.

Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei.

Caietul de sarcini poate fi obţinut zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.

La prima licitaţie au participat: Consulting And Construction Investment SA - prin împuternicitul Constantin Louis Bucăloiu, SSC Farul Constanța, prin reprezentanţii Georges Muzaca şi Ercal Memet, fostul fotbalist Dennis Şerban - prin împuternicit Dorin Raicu, Alexandru Putină - prin împuternicit Ion Draica, Eugen Pâlcu şi Elena Tragone.

La prima licitaţie, preţul de pornire a licitaţiei a fost de 3.150 de euro, exclusiv TVA.

UPDATE:

SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal înfiinţată de fanii FC Farul, pentru a ţine în viaţă spiritual farist, a reconfirmat că va participa şi la a doua licitaţie.  

Suporter Spirit Club Farul Constanţa salută decizia CC INSOL SPRL de a organiza o nouă licitaţie pentru marca şi palmaresul F.C. Farul. Aşa cum am afirmat şi cu alte prilejuri, suntem primii interesaţi de redobândirea acestor simboluri ale Farului, pe care ştim să le preţuim la justa lor valoare şi pe care le-am aşezat mereu la loc de cinste. Vom achiziţiona cât mai curând caietul de sarcini, iar până pe data de 27 martie, ora 14:00, atunci când va avea loc următoarea licitaţie, vom anunţa şi persoanele care vor reprezenta interesele clublui pentru această procedură. Pe această cale, dorim să mulţumim tuturor suporterilor farişti care au contribuit financiar pentru susţinerea acestei cauze, deoarece ştim că majoritatea au renunţat la obiectele cele mai de preţ din colecţiile personale, pe care le-au scos la vânzare pentru redobândirea semnelor identitare ale F.C. Farul. NE VREM IDENTITATEA ÎNAPOI! Împreună ducem mai departe spiritul farist!, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii