Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Până când se mai pot face înscrieri la H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiţie de triatlon din sud-estul Europei

ro

30 Aug, 2019 00:00 1552 Marime text
Smartatletic, organizator al celei mai mari competiţii de triatlon din sud-estul Europei, a anunţat, ieri, că peste 700 de sportivi s-au înregistrat deja la cea de-a 11-a ediţie a competiţiei-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge Powerd by Telekom Sport.
 
Pasionaţii de triatlon care vor să îşi depăşească limitele într-una dintre cele mai importante competiţii de profil din regiune se mai pot înscrie la start până în data de 6 septembrie a.c., accesând pagina http://h3ro.org/inscriere/. Toate probele disponibile. H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finanţat de Primăria municipiului Constanţa si organizat de ACS Smartatletic, valoarea totală a proiectului fiind de 538 500 de lei.
 
Pe lângă pasionaţii de triatlon din România, la startul competiţiei şi-au confirmat deja prezenţa sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveţia, Franţa, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina şi Ungaria.
 
Organizatorii estimează că evenimentul va grupa la start peste 1.200 de sportivi din 30 de ţări din întreaga lume. Competiţia va îngloba două Campionate Naţionale, o Cupă a României şi o Cupă Europeană, în intervalul 20 - 22 septembrie a.c.
 
Anul acesta, evenimentul aduce şi două Campionate Naţionale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanţă Half şi Supersprint. De asemenea, competiţia va găzdui şi Cupa României la Aquathlon. Mai mult, H3RO by TriChallenge îşi consolidează relevanţa la nivel continental şi devine anul acesta gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.
 
Probele de triatlon pe Distanţa Half reprezintă, totodată, şi ultima etapă din circuitul Federaţiei Române de Triatlon - FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică şi proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events şi Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapă din aceasta serie.
 
Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe europene, punând astfel România pe harta europeana a competiţiilor majore de triatlon.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii