Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai mare competiţie de triatlon din sud-estul Europei H3RO by TriChallenge aduce la Mamaia peste 1.200 de sportivi din 30 de ţări

ro

21 Aug, 2019 00:00 1546 Marime text
Smartatletic, organizator al celei mai mari competiţii de triatlon din sud-estul Europei, a anunţat că peste 600 de sportivi din 21 de ţări s-au înscris deja la ediţia 2019 a competiţiei-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge Powerd by Telekom Sport.
 
În intervalul 20 - 22 septembrie, competiţia va îngloba două Campionate Naţionale, o Cupă a României şi o Cupă Europeană. Organizatorii estimează că evenimentul va grupa la start peste 1.200 de sportivi din 30 de ţări din întreaga lume. Pe lângă pasionaţii de triatlon din România, şi-au confirmat prezenţa sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveţia, Franţa, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina şi Ungaria. 
 
Anul acesta aduce şi două Campionate Naţionale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanţă Half şi Supersprint. De asemenea, competiţia va găzdui şi Cupa României la Aquathlon. Mai mult, H3RO by TriChallenge îşi consolidează relevanţa la nivel continental şi devine anul acesta gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint. Probele de triatlon pe Distanţa Half reprezintă totodată şi ultima etapă din circuitul Federaţiei Române de Triatlon - FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică şi proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events şi Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapă din această serie.
 
Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe europene, punând astfel România pe harta europeana a competiţiilor majore de triatlon.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii